Békéscsaba vasútállomáson 65,82 m2-es üzlethelyiség kiadó

Pályázat kikiáltási ára: 150 000 Ft/hó+ÁFA. Érd: 62/424-486, sg.vagyongazdalkodas [KUKAC] mav.hu; mustos.tamas [KUKAC] mav.hu

Az üzlehelyiség Békéscsaba MÁV pályaudvar felújított felvételi épületében, az utascsarnokban helyezkedik el. A helyiség újonnan került kialakításra. A forgalmas helyen lévő üzlethelyiség a tervezett funkciónak megfelelően alakítható ki, MÁV Zrt. előzetes engedélye alapján.

Elérhető közművek:

Elektromos: Villany almérő van/MÁV Zrt. szolgáltatja továbbadási szerződéssel. A bérlemény belső elektromos hálózatának szerelvényezése  szükséges a bérlő saját költségén, melyet előtte a MÁV Zrt-vel engedélyeztetni szükséges.

Víz/Csatorna:Víz- szennyvíz továbbszolgáltatási szerződés megkötése szükséges a MÁV Zrt-vel. A bérlemények belső vízhálózatának szerelvényezése szükséges bérlő saját költségén, melyet előtte MÁV Zrt-vel engedélyeztetni szükséges.

Fűtés: A bérlemény fűtése a felvételi épületet fűtő MÁV kazánról, központi fűtéssel biztosítható. Hőenergia továbbadási szerződés megkötése (fűtött légtérfogat alapján megállapított átalánymennyiségű (330 MJ/lgm³/év) szükséges a MÁV Zrt-vel. A bérlemény belső fűtéshálózatának szerelvényezése szükséges a bérlő saját költségén, melyet előtte MÁV Zrt-vel engedélyeztetni szükséges.

Az üzemeltetési költségek fedezésére a bérbeadó a bérleti díjon felül a bérlő részére ingatlankezelési díjat számláz ki a bérleti szerződésben rögzített feltételekkel. Ingatlankezelési díj: 26 047 Ft/hó + ÁFA.

A MÁV Zrt. hatályos utasításai értelmében a bérbeadás célja, hogy a vasút területén olyan szolgáltatások legyenek jelen, melyek a vasúti, állomási területek állagmegóvását szolgálják, emelik az utas kiszolgálás színvonalát, hozzájárulnak a vasút külső megítélésének javításához.

A fentiek figyelembevétele mellett bérleti szerződés nem köthető az alábbi tevékenységek gyakorlására:

•kocsma, söröző

•közerkölcsöt sértő tevékenységek,

•vasútüzemet zavaró tevékenységek,

•asztalról történő árusítás

•étel és ital automaták.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. június 13. 12 óra.

.

.

 

Kiírás dátuma:
2019. május 15. szerda, 00.00
Leadási határidő:
2019. június 13. csütörtök, 12.00
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF icon palyazati_hirdetmeny_2019.05.15.pdf185.92 KB2019.05.15.
PDF icon jelentkezesi_adatlap_-_bekescsaba_uzlethelyiseg.pdf108.38 KB2019.05.15.