Békéscsaba vasútállomáson 30,29 m2-es üzlethelyiség kiadó

Pályázat kikiáltási ára: 200 000 Ft/hó+ÁFA. Érd: 62/424-486, mustos.tamas [KUKAC] mav.hu

A Békéscsaba vasútállomás (5600 Békéscsaba, Andrássy u. 58.) felvételi épület utas-csarnokban lévő 30,29 m2 –es üzlethelyiség kiadó.

Az üzlehelyiség Békéscsaba MÁV pályaudvar felújított felvételi épületében, az utascsarnokban helyezkedik el. Az üzlethelyiség újonnan került kialakításra. A forgalmas helyen lévő, üzlethelyiség a tervezett funkciónak megfelelően alakítható ki, MÁV Zrt. előzetes engedélye alapján.

Elérhető közművek:

Elektromos: Villany almérő van/MÁV Zrt. szolgáltatja továbbadási szerződéssel. A bérlemény belső elektromos hálózatának szerelvényezése szükséges a bérlő saját költségén, melyet előtte a MÁV Zrt-vel engedélyeztetni szükséges.

Víz/Csatorna:Víz- szennyvíz továbbszolgáltatási szerződés megkötése szükséges a MÁV Zrt-vel. A bérlemények belső vízhálózatának szerelvényezése szükséges bérlő saját költségén, melyet előtte MÁV Zrt-vel engedélyeztetni szükséges.

Fűtés: A bérlemény fűtése a felvételi épületet fűtő MÁV kazánról, központi fűtéssel biztosítható. Hőenergia továbbadási szerződés megkötése (fűtött légtérfogat alapján megállapított átalánymennyiségű (330 MJ/lgm³/év) szükséges a MÁV Zrt-vel. A bérlemény belső fűtéshálózatának szerelvényezése szükséges a bérlő saját költségén, melyet előtte MÁV Zrt-vel engedélyeztetni szükséges.

Az üzemeltetési költségek fedezésére a bérbeadó a bérleti díjon felül a bérlő részére ingatlanüzemeltetési díjat számláz ki a bérleti szerződésben rögzített feltételekkel. Ingatlanüzemeltetési díj: 17 376 Ft/hó + ÁFA.

A MÁV Zrt. hatályos utasításai értelmében a bérbeadás célja, hogy a vasút területén olyan szolgáltatások legyenek jelen, melyek a vasúti, állomási területek állagmegóvását szolgálják, emelik az utas kiszolgálás színvonalát, hozzájárulnak a vasút külső megítélésének javításához.

A fentiek figyelembevétele mellett bérleti szerződés nem köthető az alábbi tevékenységek gyakorlására:

  • közerkölcsöt sértő tevékenység (szex-shop, peep show, stb.),
  • pénznyerő automaták működtetése,
  • a környezetet aránytalanul szennyező tevékenység folytatása,
  • a környezet zajszintjét jelentősen emelő, illetve az utasforgalmi létesítményekben működtetett hangosbemondó-rendszer érthetőségét zavaró zajjal járó tevékenység gyakorlása.

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. október 21. 12 óra.

 

 

.

.

Leadási határidő:
2016. október 21. péntek, 12.00
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF icon palyazati_hirdetmeny.pdf75.54 KB2016.09.29.
PDF icon jelentkezesi_adatlap_bekescsaba.pdf138.99 KB2016.09.29.