Békéscsaba vasútállomáson 194 m2-es helyiség kiadó.

Pályázat kikiáltási ára: 344 622 Ft/hó+ÁFA. Érd: 62/424-486, sg.vagyongazdalkodas [KUKAC] mav.hu; mustos.tamas [KUKAC] mav.hu

A helyiség Békéscsaba MÁV pályaudvar felújított felvételi épületében, a déli pavilon földszintjén helyezkedik el. A bérlemény az állomás 2017-es felújítása során újonnan került kialakításra, jelenleg szerkezetkész állapotú.

 

Közművek:

  • A bérleményben a közmű csatlakozási lehetőségek biztosítottak:

  • Az épületrész külön villamos energia mérőórával rendelkezik.

Bérleményen belül jelenleg még nincs kiépítve a villamos hálózat. Bérbeadás estén a villamos hálózat kiépítése szükséges a bérlő saját költségén, előtte a MÁV Zrt-vel engedélyeztetni szükséges.

A leendő bérlőnek továbbszolgáltatási szerződést kell kötnie az elektromos energia fogyasztásmérőre a MÁV SZK Zrt. KE területi főenergetikusával.

  • Vízvezeték- és csatornarendszerhez való csatlakozáshoz külön vízmérőóra felszerelése szükséges. A leendő bérlőnek szolgáltatási szerződést kell kötnie a vízmérőre a MÁV Zrt. Területi Ingatlanüzemeltetési és Magasépítményi Osztállyal.

  • A központi fűtéshez/hűtéshez a kiállás rendelkezésre áll, szerelvények nélkül. Külön hőmennyiségmérő felszerelése szükséges. A leendő bérlőnek továbbszolgáltatási szerződést kell kötnie hőmennyiségmérőre a MÁV SZK Zrt. KE területi főenergetikusával.

 

Ingatlankezelési díj: A fenntartási/üzemeltetési/kezelési költségről jelenleg még nem lehet nyilatkozni, ehhez szükséges az átalakítás kiviteli terve, valamint a leendő Bérlő ingatlankezelési szolgáltatások igényéről szóló nyilatkozat.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. március 3. 12 óra.

.

Kiírás dátuma:
2020. február 3. hétfő, 14.45
Leadási határidő:
2020. március 3. kedd, 12.00
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon palyazati_hirdetmeny_2020.02.03.pdf57.24 KB2020.02.03.