8900 Zalaegerszeg, Bajcsy-Zsilinszky tér 1.szám alatti vasútállomás felvételi épületben 31,87 m2-es üzlethelyiség kiadó

8900 Zalaegerszeg, Bajcsy-Zsilinszky tér 1.szám alatti vasútállomás felvételi épületben 31,87 m2-es üzlethelyiség kiadó.

Zala megye gazdasági, oktatási, közigazgatási, egészségügyi központja, megyeszékhelye Zalaegerszeg. A Belváros közelében fekszik a vasútállomás, mely forgalmas közlekedési csomópont. A több irányból beérkező vonatok mellett számos helyi autóbuszjárat végállomása illetve megállóhelye is itt érhető el. Az üzlethelyiség az állomási felvételi épület földszintjén, az utas csarnokban található. Közvetlenül megközelíthető az állomás előtti térről és a vágányok felőli peronról is.

A bérleményben víz a villany MÁV által biztosított. A fűtést a Bérlő egyedi módon oldja meg.

A bérlemény minimális bérleti díja: 50.000.-Ft/hó+ÁFA

A bérleti  díjon felül a bérleti szerződésben rögzítetteknek megfelelően ingatlankezelési díj kerül kiszámlázásra, melynek összege 3.383.-Ft/hó+ÁFA

A MÁV Zrt. hatályos utasításai értelmében a bérbeadás célja, hogy a vasút területén olyan szolgáltatások legyenek jelen, melyek a vasúti, állomási területek állagmegóvását szolgálják, emelik az utas kiszolgálás színvonalát, hozzájárulnak a vasút külső megítélésének javításához.

A fentiek figyelembevétele mellett bérleti szerződés nem köthető az alábbi tevékenységek gyakorlására:

  • közerkölcsöt sértő tevékenység (szex-shop, peep show, stb.),
  • pénznyerő automaták működtetése,
  • a környezetet aránytalanul szennyező tevékenység folytatása,
  • a környezet zajszintjét jelentősen emelő, illetve az utasforgalmi létesítményekben működtetett hangosbemondó-rendszer érthetőségét zavaró zajjal járó tevékenység gyakorlása.

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. október 4. 10-12 óra.

Információ kérhető az alábbi elérhetőségeken:

MÁV Zrt. TGSZ Területi Vagyongazdálkodás Szombathely, Ács Csabáné (06/1/517-1231), acs.csabane [KUKAC] mav.huvagyongazdalkodas.szombathely [KUKAC] mav.hu

Kiírás dátuma:
2017. szeptember 1. péntek, 14.00
Leadási határidő:
2017. október 4. szerda, 12.00
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF icon palyazati_felhivas_201700901.pdf229.05 KB2017.09.01.