8230 Balatonfüred, Vasút utcában található régi felvételi épületben 70 m2-es volt orvosi rendelők üzleti célra / irodának kiadó.

8230 Balatonfüred, Vasút utcában található régi felvételi épületben 70 m2-es volt orvosi rendelők üzleti célra / irodának kiadó.

Balatonfüred a Balaton egyik üdülőcentruma, Veszprémtől 20 km-re a Balaton északi partján helyezkedik el.

A bérlemény a Vasút utcában, a régi felvételi épület földszintjén található, két rendelőből áll. Az elhelyezkedése kedvező: a 71. sz. főútról és a vasútról egyaránt könnyen elérhető.

A bérlemény minimális bérleti díja: 55.000.-Ft/hó+ÁFA

A bérleti  díjon felül a bérleti szerződésben rögzítetteknek megfelelően ingatlankezelési díj kerül kiszámlázásra, melynek összege 348.-Ft/hó+ÁFA

Az ingatlanon víz- és villamos energia csatlakozást a MÁV Zrt. biztosít, melyek használatához továbbszolgáltatási szerződés megkötése szükséges. A bérlemény villamos energia szempontjából almérővel mérhető. Hitelesített almérő felszerelése szükséges bérlő költségére. Földgáz csatlakozás az épületnél nincs, ezért fűtési szolgáltatást a MÁV Zrt. nem biztosít.

A MÁV Zrt. hatályos utasításai értelmében a bérbeadás célja, hogy a vasút területén olyan szolgáltatások legyenek jelen, melyek a vasúti, állomási területek állagmegóvását szolgálják, emelik az utas kiszolgálás színvonalát, hozzájárulnak a vasút külső megítélésének javításához.

A fentiek figyelembevétele mellett bérleti szerződés nem köthető az alábbi tevékenységek gyakorlására:

  • a MÁV Zrt. megítélését negatívan befolyásoló tevékenység (pl. szex-shop, peep show stb.) gyakorlása,

  • pénznyerő automaták működtetése,

  • a környezetet szennyező tevékenység folytatása,

  • a környezet zajszintjét jelentősen emelő, illetve az utasforgalmi létesítményekben működtetett hangosbemondó-rendszer érthetőségét zavaró zajjal járó tevékenység gyakorlása,

  • peronokon és utasterekben asztalokról vagy egyéb mobil eszközökről történő árusítás, függetlenül a forgalmazott termékektől (kivéve az ideiglenes, promóciós jellegű és kifejezetten az utasforgalomhoz kapcsolódó árusítást).

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. szeptember 30. 12 óra.

Információ kérhető az alábbi elérhetőségeken:

MÁV Zrt. PTI Szombathely, Területi vagyongazdálkodás

Jáger Péter (06/1/5171215, jager.peter2 [KUKAC] mav.hu )

vagyongazdalkodas.szombathely [KUKAC] mav.hu ()

Kiírás dátuma:
2020. augusztus 26. szerda, 10.15
Leadási határidő:
2020. szeptember 30. szerda, 12.00
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon palyazati_hirdetmeny_2020.08.26.pdf319.32 KB2020.08.26.
PDF ikon kepek_hirdetes.pdf6.68 MB2020.08.26.