8229 Csopak vasúti megállóhelyen lévő melléképületben 5,6 m2 raktár kiadó!

8229 Csopak vasúti megállóhelyen lévő melléképületben 5,6 m2 raktár kiadó!

 

Csopak község a Balaton keleti medencéjének északi partján fekszik, Balatonfüred-Balatonarács és Paloznak között. Vasúton a 29.sz. Székesfehérvár–Balatonfüred–Tapolca vasútvonalon közelíthető meg. Közúton Budapest felől az M7-es autópályáról a balatonvilágosi csomópontban letérve a 71-es főúton, illetve a 8-as főútról Veszprémnél letérve a 73-as főúton érhető el.

Az 5,6 m2 nagyságú raktárhelyiség Csopak vasúti megállóhely területén, a megállóhelyi épület szomszédságában lévő melléképületben található. A raktárhelyiség padozata simított beton, bejárata két szárnyú vasajtó.

 

A bérleményben az alábbi közmű érhető el:

- villamos energia, 

A bérlemény minimális bérleti díja: 6.000.-Ft/hó+ÁFA

A bérleti  és közüzemi díjakon felül a bérleti szerződésben rögzítetteknek megfelelően ingatlankezelési díj kerül kiszámlázásra, melynek összege 513.-Ft/hó+ÁFA

A MÁV Zrt. hatályos utasításai értelmében a bérbeadás célja, hogy a vasút területén olyan szolgáltatások legyenek jelen, melyek a vasúti, állomási területek állagmegóvását szolgálják, emelik az utas kiszolgálás színvonalát, hozzájárulnak a vasút külső megítélésének javításához.

A fentiek figyelembevétele mellett bérleti szerződés nem köthető az alábbi tevékenységek gyakorlására:

  • a MÁV Zrt. megítélését negatívan befolyásoló tevékenység (pl. szex-shop, peep show stb.) gyakorlása,
  • pénznyerő automaták működtetése,
  • a környezetet szennyező tevékenység folytatása,
  • a környezet zajszintjét jelentősen emelő, illetve az utasforgalmi létesítményekben működtetett hangosbemondó-rendszer érthetőségét zavaró zajjal járó tevékenység gyakorlása,
  • peronokon és utasterekben asztalokról vagy egyéb mobil eszközökről történő árusítás, függetlenül a forgalmazott termékektől (kivéve az ideiglenes, promóciós jellegű és kifejezetten az utasforgalomhoz kapcsolódó árusítást).

 

A pályázattal kapcsolatos tudnivalókat a részletes pályázati tájékoztató tartalmazza. Amennyiben hirdetményünk felkeltette érdeklődését, akkor azt elektronikus levél formájában jelezni szíveskedjen a vagyongazdalkodas.szombathely [KUKAC] mav.hu e-mail címre.

Ezt követően elektronikus úton megküldjük a részletes pályázati tájékoztatót. A dokumentáció kiadásának utolsó napja 2019. június 21. 14 óra.

 

 

A pályázat benyújtásának ideje: 2019. július 1-én 12 óra.

 

Információ kérhető az alábbi elérhetőségeken: MÁV Zrt. PTI Területi Vagyongazdálkodás Szombathely, Ács Csabáné 06/1517-1231, acs.csabane [KUKAC] mav.hu

Kiírás dátuma:
2019. május 30. csütörtök, 14.30
Leadási határidő:
2019. július 1. hétfő, 12.00
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon csopak_mellekepulet.pdf3.84 MB2019.05.30.
PDF ikon palyazati_felhivas_20190530.pdf45.9 KB2019.05.30.