Vonattal az Utazás Kiállításra és még tovább…

2013. február 26. kedd, 00.00 / Utolsó módosítás: 2014. augusztus 15. péntek, 20.20

A MÁV-START Zrt. ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt nyújt az Utazás Kiállításra vasúton érkezőknek, és további húsz százalékos engedményt a standon teljes árú menetjegyet váltóknak. Az eljutás megkönnyítése érdekében a menetrendben meghirdetetteken felül több vonat áll meg Kőbánya felső állomáson, továbbá a Keleti pályaudvarról óránként három vonat is lehetővé teszi az öt perc alatti eljutást a vásárvárosba.

Az idei évben is megtalálják a látogatók a vasúti személyszállítás képviselőit a 36. Utazási Kiállításon február 28. és március 3. között a Budapesti Hungexpo Vásárvárosban, az „A” pavilon 201/A standján. A kiállításra vonattal érkezőknek ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START Zrt. bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati és Budapest-Déli pályaudvarokra, továbbá Kőbánya felső állomásra február 27. és március 4. között. A kedvezmény érvényesítéséhez a menettérti jegyet az „A” pavilon, 201/A standján le kell bélyegeztetni.

A kényelmes eljutás érdekében a kiállítás ideje alatt a vasúttársaság – a menetrendben szereplőkön felül – több vonatát (InterCity és gyorsvonatokat) megállítja Kőbánya felső állomáson, továbbá a Keleti pályaudvarról óránként három vonat is lehetővé teszi az öt perc alatti eljutást a vásárvárosba.

Érdemes az utasoknak a MÁV-START Zrt. standjára ellátogatni, mert a kiállítás ideje alatt a standon húsz százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak belföldi menetjegyet (a kedvezmény csak teljes árú menetjegy vásárlása esetén érvényes, bármely viszonylatra, egy irányba vagy menettérti útra; akár hatvan napos elővételi jegyváltás esetén is igénybe vehető). A standon menetjegyet, bérletet vagy START Klub kártyát vásárlók minden elköltött ezer forint után egy száz forintos utazási kupont kapnak, melyet hat hónapon belül válthatnak be. Ezen felül a vásárlók START Klub totószelvényt tölthetnek ki és adhatnak le. A látogatók közül azok, akik legalább tíz kérdésre helyes választ adtak, MÁV-START ajándéktárgyakat vehetnek át a helyszínen. A belföldi és a nemzetközi vasúti kínálaton és a nyereményjátékokon túl sztárfellépőkkel és a gyerekeknek szóló játszóházzal valamint értékes nyereményekkel is biztosítja a vasúttársaság a kellemes időtöltést.

Az Utazás Kiállításhoz kapcsolódó kedvezményekről, a Kőbánya felsőn megállításra kerülő vonatokról, valamint a MÁV-START Zrt. standjának programkínálatáról bővebb információ a vasúttársaság honlapján, a www.mav-start.hu oldalon olvasható, illetve a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 (40) 49 49 49-es telefonszámon kérhető.

MÁV-START Zrt.