Vonatra és hajóra idén is: Balaton Mix kedvezmény

2016. március 24. csütörtök, 11.49
Vonattal a tó mellett

A MÁV-START pénztáraiban már kaphatók a Balaton felfedezését megkönnyítő, kedvezményes Balaton Mix kombinált hajó- és vonatjegyek. A tikettek a MÁV-START Zrt. és a Balatoni Hajózási Zrt. együttműködésének köszönhetően mindkét közlekedési társaság pénztáraiban megválthatók, és a Nyitott Balaton nevű rendezvény idején még kedvezőbb utazási feltételeket kínálnak. A Balaton Mix ajánlat március 26-tól október 23-ig érvényes.

A Balaton Mix jegyek – alkalmazkodva az utazóközönség igényeihez – három- és hétnapos érvénytartamban kaphatók, felnőtt, gyermek, családi változatban. A jegyekhez kapcsolódó leutazható napok száma a jegyek érvénytartamához igazodik. A háromnapos érvénytartamú tikett egy, a hétnapos pedig két szabadon választott napon teszi lehetővé a Balaton körül közlekedő menetrendszerinti vonatok és a Balatonon átkelő menetrendszerinti hajójáratok korlátlan igénybevételét.

A Balaton Mix jegy megváltása esetén a MÁV-START ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomástól a balatoni állomásokra. A Balaton Mix ajánlat részeként mindkét közlekedési társaság segíti a kerékpárosok utazását is. A felnőtt, gyermek és családi Balaton Mix jegyekkel ugyanis személyenként egy-egy kerékpár szállítható díjmentes kerékpárjeggyel a jegyen utazásra megjelölt napokon, a járműveken rendelkezésre álló szabad helyek függvényében.

A május 1-16. között zajló Nyitott Balaton rendezvény idején további kedvezmény is várja majd a Balaton Mix jeggyel rendelkezőket, akik plusz egy napnyi korlátlan utazást kapnak ajándékba. Május első tizenegy napján a jegy háromnapos változatával két, míg a hétnapossal három szabadon választott napon lehet korlátlanul utazni vonattal a Balatonnál, illetve hajóval a tavon.

Az ajánlathoz kapcsolódó további részletes információk a www.mavcsoport.hu honlapon olvashatók, illetve a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonal 06 (40) 49-49-49-es telefonszámán érhetők el.

Budapest, 2016. március 24.

MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG