Utazzon vonattal féláron az Ötpróba helyszíneire

2022. május 27. péntek, 13.57

Az Ötpróba mozgalom a 2024-es párizsi olimpiáig számos újdonsággal és izgalommal készül a sportolni vágyók számára, a vasúttársaságnak köszönhetően pedig az ötpróbázók féláron utazhatnak a sportesemények helyszíneire, többek között a most hétvégi eseményekre is. 

A résztvevőknek meg kell váltania az 50%-os alkalmi menettérti jegyet az aktuális rendezvény helyszínére, ahol a szervezők ellátják Ötpróba-pecsétjükkel a menetjegyet. Ezt követően a visszautazás díjmentessé válik. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.

Látogassa meg az Ötpróba honlapját a további részletekért, és regisztráljon a programsorozatra!