Új helyen, megújult környezetben várja az utasokat a pécsi menetjegyiroda

2013. szeptember 17. kedd, 00.00 / Utolsó módosítás: 2014. augusztus 15. péntek, 19.42

Új helyre, a Jókai út 7-be költözött a MÁV-START Zrt. pécsi menetjegyirodája. Az iroda új helyszínen, megújult külsővel 2013. február 4-én, 10:00 órakor került átadásra az utazóközönség részére.

A régi helyszínen üzemelt menetjegyirodában éves szinten közel nyolcvanezer vasúti menetjegy került értékesítésre, ezért is tartotta a vasúttársaság fontosnak azt, hogy a menetjegyiroda külsejével és szolgáltatásaival is igazodjon az utasigényekhez.

A menetjegyiroda munkatársai vasúti utazáshoz kapcsolódó teljes körű ügyintézéssel állnak az utazóközönség rendelkezésére. Az utasok az új menetjegyirodában a belföldi illetve nemzetközi menetjegyek megvásárlásán felül utazástervezéshez segítséget, illetve vasúti menetrendi információkat is kaphatnak. Továbbá lehetőség nyílik csoportos utazások, különvonatok, különkocsik, diák-charter vonatok teljes körű ügyintézésére, START Klub kártyák igénylésére, átvételére, egyéb vasúti utazásokhoz kapcsolódó szolgáltatások – például nemzetközi utazásokhoz utasbiztosítások – megvásárlására, illetve a MÁV-START Zrt.-vel szerződésben álló vállalatok, nemzetközi menetjegyet értékesítő viszonteladói partnerek kiszolgálására is.

A vasúttársaság bízik abban, hogy a megújult iroda elnyeri az utazóközönség tetszését, így a pécsi vasútállomás és a Pécsi Tudományegyetemen működő pénztárak mellett, a belváros szívében is újra elérhető lesz a vasúti menetjegyek értékesítése.

MÁV-START Zrt.