SZIGET Fesztivál

2013. augusztus 9. péntek, 00.00 / Utolsó módosítás: 2014. augusztus 15. péntek, 18.50

A MÁV-START Zrt. a 2013. augusztus 5-12. között megrendezésre kerülő SZIGET Fesztiválról haza utazóknak hétfőn menetrenden felüli mentesítő vonatok közlekedtetését biztosítja Budapestről Bécsbe, valamint a fesztivál ideje alatt a Hajógyári-szigeten belföldi és nemzetközi pénztárt is működtet, és az ott belföldi vasúti menetjegyet vásárlóknak húsz százalékos kedvezményes jegyváltási lehetőséget nyújt.

MÁV-START konténer a Sziget FesztiválonA vasúttársaság hosszabb szerelvényekkel és hétfő délután mentesítő vonatokkal is készül a Sziget Fesztiválról haza utazók kiszolgálására. A külföldi utasok visszautazását elősegítve a vasúttársaság augusztus 12-én hétfőn, mentesítő vonatokat indít Bécsbe, melyek 12 óra 10 perckor és 14 órakor indulnak a Keleti pályaudvarról, és Kelenföld, Tatabánya, Győr, illetve Hegyeshalom állomásokon állnak meg.

A SZIGET Fesztivál ideje alatt tapasztalható, kiemelkedően magas nemzetközi utasforgalomra tekintettel a MÁV-START az utasok kényelmesebb menetjegyváltása, gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálása érdekében a rendezvényen Sziget-pénztárat működtet egy belföldi és két nemzetközi ablakkal, ahol teljes körű belföldi és nemzetközi menetjegyváltási lehetőséggel, útvonaltervezéssel, menetrendi információkkal várják az érdeklődőket. Ezen felül a helyszínen belföldi vasúti menetjegyet vásárlóknak a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területére húsz százalékos kedvezményt biztosít a teljes árú jegy árából. A menetjegy bármely belföldi viszonylatra váltható, egy útra vagy menettérti útra is. A Sziget Fesztivál teljes területén, így a MÁV-START pénztárban is Fesztiválkártyával vagy PayPass fizetőeszközökkel egyenlíthető ki a vásárolt belföldi és nemzetközi menetjegy ára.

A nemzetközi menetjegyek a legnagyobb utasforgalmú Keleti pályaudvari pénztárak mellett a Nyugati és a Déli pályaudvaron, a József Attila utcai, belvárosi menetjegyirodában vagy Kelenföldön is megvásárolhatók. A nemzetközi jegyek ugyanazon az áron válthatók a partner utazási irodáknál is. (IBUSZ Iroda, Ferenciek tere 2.; Neckermann Iroda, Szent István krt. 29.; Blaguss, Károly krt. 5.)

A különvonatok menetrendje a MÁV-START honlapon belül a Sziget 2013 címen érhető el, valamint további információk a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 40 49 49 49-es telefonszámán is kérhetőek.

MÁV-START Zrt.