Szerdától valamennyi vonatot fogad és indít a Keleti pályaudvar

2014. május 27. kedd, 00.00 / Utolsó módosítás: 2014. augusztus 15. péntek, 19.58

Budapest-Keleti pályaudvarnál, a Kerepesi úton végzett hídmunkák miatt az április 13-tól bevezetett – az 1, 30a, 40, 80a, 120a, 150.sz. vasútvonalakat érintő – menetrendváltozások május 28-tól megszűnnek.

Budapesten, a Kerepesi úton átívelő „Százlábú híd” további átépítési munkái immár megengedik, hogy a Budapest – Győr/Szombathely/Sopron/Hegyeshalom, a Budapest – Székesfehérvár, a Budapest – Pusztaszabolcs – Pécs, a Budapest – Pusztaszabolcs – Kaposvár – Gyékényes, a Budapest – Sárbogárd – Baja, a Budapest – Hatvan, a Budapest – Újszász –Szolnok, a Budapest – Kunszentmiklós-Tass – Kelebia vasútvonalon visszaálljon az eredeti menetrend. Azok a vonatok, amelyeket a munkák miatt Kőbánya-Kispestre, illetve Kelenföld állomásra irányítottak, május 28-án, szerda hajnaltól ismét a Keleti pályaudvarra érkeznek és onnan is indulnak. A korábbi menetrend, szerelvény-összeállítás, illetve díjszabási módosítás visszaállításra kerül.

Kérjük, hogy utazásaik megtervezésekor tájékozódjanak, a más területeken folytatódó, illetve életbe lépő vágányzári munkákra is tekintettel!

 

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság - MÁVINFORM