START Klub kártyával a FORMA–1-re!

2014. június 27. péntek, 11.14 / Utolsó módosítás: 2014. augusztus 15. péntek, 19.38

Ajándék állójegy az első száz vásárló számára.

A MÁV-START számos kedvezményt kínál a START Klub Bónusz, a START Klub VIP vagy a START Klub Prémium kártyával rendelkező utasai számára. A kártya tulajdonosa fél- vagy egy éven át akár díjmentesen is utazhat a belföldi vonatokon. A kártyák emellett további kedvezmények igénybevételére is jogosítanak, ráadásul a most START Klub Bónusz, START Klub VIP vagy START Klub Prémium kártyát vásárló első száz ügyfélnek egy-egy Forma–1 állójegyet ajándékoz a MÁV-START az autóverseny július 27-i, magyarországi futamára.

Forma 1 + START Klub KártyaBudapest, 2014. június 26.– A heti vagy kétheti rendszerességgel utazóknak most igazán érdemes választaniuk a START Klub kártyacsalád kínálatából, hiszen ezúttal a száguldó cirkusz, a Forma–1 július 27-i magyarországi futamára érvényes állójeggyel ajándékozza meg az első száz, START Klub Bónusz, START Klub VIP vagy START Klub Prémium kártyát vásárlót a MÁV-START.

Az akcióban a START Klub kártyacsalád három tagja vesz részt. Egyes kártyák akár egész évben jegyváltás nélküli utazási lehetőséget biztosítanak tulajdonosuk számára a MÁV-START magasabb minőségi osztályú InterCity vonatain is. A START Klub Bónusz és a START Klub VIP kártyát magánszemélyeknek, míg a START Klub Prémiumot gazdálkodó szervezeteknek ajánljuk. A magánszemélyeknek szóló plasztik lapok fényképes, névre szóló kivitelben kaphatók, a START Klub Prémium kártya azonban felmutatóra szóló konstrukcióban készül. Ez azt jelenti, hogy egy vállalat bármely alkalmazottja vasúti utazásaihoz díjmentesen veheti igénybe a MÁV-START szolgáltatásait.

A START Klub kártyák birtokosai ugyanakkor számos egyéb kedvezmény igénybe vételére is jogosultak, melyek köre folyamatosan bővül. 

A START Klub kártyákról további információk ide kattintva olvashatók.

MÁV-START Zrt.