Rock Beach Fesztivál – Utazzon vasúton, fél áron!

2013. július 24. szerda, 00.00 / Utolsó módosítás: 2014. augusztus 15. péntek, 20.26

A MÁV-START Zrt. ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásáról Balatonszemesre, a július 26-28. között megrendezésre kerülő Rock Beach Fesztiválra utazóknak.

ARock Beach Fesztivál vadonatúj színfoltja a hazai fesztiválpalettának, ahol a színes programok mellett, harminc rock, metal és punk stílusú koncerttel várják a közönséget.

A rendezvényre készülődő utasok a MÁV-START bármely jegypénztárában meg tudják vásárolni a kedvezményes, alkalmi menettérti vasúti menetjegyeiket. A kedvezmény igénybe vételéhez az utasoknak a menetjegyeiket a helyszínen le kell bélyegeztetni, és a vonaton a jegyvizsgáló kérésére be kell mutatni.

A bélyegzés a fesztivál információs pultjánál kérhető.

A kedvezményes árú, alkalmi menettérti jeggyel az utazás a rendezvényt megelőző napon, július 25-én kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő napon, július 29-én kell befejezni.

Az utasok további információkat a MÁV-START Zrt.honlapján, vagy a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 40 49 49 49-es telefonszámán kérhetnek.

MÁV-START Zrt.