A rendőrhatóság engedélyezte a közlekedést a Nyugati pályaudvaron az esti bombariadó után

2014. június 18. szerda, 22.58 / Utolsó módosítás: 2014. október 27. hétfő, 10.42

Budapest, 2014. június 18. 22 óra 58 perc 22 óra 33 perctől ismét fogadhat és indíthat vonatot a Nyugati pályaudvar. A rendőrség folyamatosan engedi a vonatok érkezését és indulását, a pályaudvarra. A vonatok már igaz jelentős késéssel, de beérkeznek és indulnak a Nyugatiból. A menetrend szerinti közlekedés a feltorlódások és a szerelvényfordulók miatt csak holnap hajnalra állhat helyre. Addig 40-50 perces késések is előfordulhatnak.

A bombariadó okozta késésekért utasaink megértését kérjük, türelmüket köszönjük.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság MÁVINFORM


Budapest, 2014. június 18. 22 óra 08 perc Budapest Nyugati pályaudvart 21 óra 20 perctől, teljesen lezárta a rendőrség bombariadó miatt. Jelenleg sem fogadni sem indítani nem tud vonatot a pályaudvar.

21 óra 05 perckor ismeretlen telefonáló jelezte a rendőrhatóságnak, hogy bombát helyeztek el a Nyugati pályaudvaron. A bejelentést követően a rendőrség 21 óra 20 perckor lezárta a Nyugati pályaudvart, a tűzszerészek megérkezése után. Emiatt sem indítani, sem fogadni nem tud vonatokat a pályaudvar. A vonatok a szobi oldalról Rákospalota-Újpest, a ceglédi, a szegedi és a lajosmizsei vonalról, csak Kőbánya-Kispest állomásig tudnak közlekedni és onnan indulni. A vizsgálat előre láthatóan körülbelül másfél 2 órát vesz igénybe.  A menetrend szerinti közlekedés a szerelvényfordulók miatt csak holnap hajnalra állhat helyre.

A bombariadó okozta késésekért utasaink megértését kérjük, türelmüket köszönjük.

Budapest, 2014. június 18.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság MÁVINFORM