Ötvenszázalékos vasúti kedvezmény a Balatonfenyvesi Kisvasút Napjára

2017. augusztus 31. csütörtök, 08.52 / Utolsó módosítás: 2017. szeptember 15. péntek, 11.05

Budapest, 2017. augusztus 31. Ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START szeptember 2-án, a Balatonfenyvesi Kisvasút Napjára utazóknak. A kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető a balatonfenyvesi állomásra.

Az utazási kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon érvényes. Első osztályú utazás esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonatokon meg kell váltani a pót- és helyjegyet is. A kedvezményes retúrjeggyel szeptember 1-jétől lehet utazni, a visszautazást a rendezvényt követő napon, szeptember 3-án éjfélig be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt visszautazás előtt lebélyegeztetik a rendezvény helyszínén, Imremajornál, szeptember 2-án, 9 és 15 óra között.

Szeptember 2-án a Balatonfenyvesi Kisvasúti Nap alkalmából a 39-es számú vonalon a Balatonfenyves Kisvasút állomás és Somogyszentpál között a MÁV-START Zrt. valamennyi utas részére korlátlan számban díjmentes utazást biztosít.

A rendezvényjáratok menetrendjéről és a programokról részletes ismertető az alábbi oldalakon található:

https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/xx-balatonfenyvesi-kisvasuti-nap

http://www.balatonnagyberek.hu/cikkek/xx-balatonfenyvesi-kisvas%C3%BAti-nap

 

MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Telefon: (06-1) 511-3186  l  E-mail: sajto [KUKAC] mav.hu