Nyári diákmunkákat ajánl a MÁV-START

2016. június 16. csütörtök, 12.07
Vonatokon és balatoni, velencei-tavi állomásokon dolgozhatnak a fiatalok

A Fürge Diák Iskolaszövetkezettel együttműködve a MÁV-START idén is ajánl nyári munkát diákoknak. Június 20-tól a következő pozíciókra várja a vasúttársaság a fiatalok jelentkezését: ügyfélszolgálatos, állomási segítő (a vasútállomások csarnokába, illetve a peronokhoz), kerékpáros segítő (állomásokon, vonatokon), valamint hangosbemondó munkatárs (a kijelölt IC vonatokon).

A MÁV-START a múlt évhez hasonlóan idén is jelentős utasforgalomra számít a nyári balatoni idényben. A balatoni utasforgalom zökkenőmentes lebonyolítása érdekében június 20-tól diákmunkákat hirdet a Fürge Diák Iskolaszövetkezetekkel együttműködve. A társaság ügyfélszolgálatosokat, állomási segítőket (a vasútállomások csarnokába és a peronokhoz), kerékpáros segítőket (állomásokon, vonatokon), valamint a kijelölt IC vonatokra hangosbemondó munkatársakat keres. A diákok majdnem az összes balatoni állomáson, illetve a Velencei-tónál kijelölt nagyobb vasútállomásokon vállalhatnak feladatokat. Természetesen nemcsak idényjellegű, hanem folyamatos munkát is kínál a vasúttársaság a fiataloknak. Ez utóbbiról a MÁV-csoport honlapján, a www.mavcsoport.hu (Karrier/Diákoknak/Diákmunka felhívás fülek alatt) tájékozódhatnak az érdeklődök.

A nyári munkákkal kapcsolatos bővebb információ a www.furgediak.hu honlapon található, illetve a Fürgediák Iskolaszövetkezet területi irodáiban kapható. Jelentkezni is ugyanitt lehet. A foglalkoztatás a Fürge Diák Iskolaszövetkezeten keresztül történik, ami előzetes regisztrációhoz kötött. A diákokat felkészítést követően napi 8-12 órában foglalkoztatják, személyes kompetenciaként határozott fellépést, konfliktuskezelést, jó kommunikációs készséget várnak el tőlük, illetve bizonyos munkakörök esetén pedig 18. betöltött életévet és idegennyelv-ismeretet is.

Budapest, 2016. június 16.

MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG