SparDay és SparNight menetjegyek

Döntsön időben utazása mellett, és spóroljon a jegyáron – így  ajánlhatók a korlátozott számban kínált SparDay- és SparNight menetjegyek, amelyek számos európai nagyvárosba, több nappali és éjszakai vonatra is megválthatók.

Ezek a jegyek egy adott nap adott vonatára érvényesek, és a helybiztosítást is magukban foglalják.

Egyes vonatokra az egész kedvezményes jegymennyiség ugyanazon az áron váltható meg, míg más járatokon csak a jegyek egy részét kínáljuk a legolcsóbb áron, utána egy vagy több fokozatban, lépcsőzetesen emelkedik az áruk. Bármelyik esetről is van szó, a normál árú menetjegyeknél mindenképpen kedvezőbb ajánlatot jelentenek.

A SparDay és SparNight jegyek általános felhasználási feltételei

Érvényességi idő

a jegyen szereplő nap

Vonathoz kötöttség

a jegyen feltüntetett vonatra

Kocsiosztály

a jegyen feltüntetett kocsiosztály

Magasabb kocsiosztály igénybevétele

nem lehetséges

Útmegszakítás

nem lehetséges

Visszaváltás

nem lehetséges

Részben felhazsnált jegy visszaváltása

nem lehetséges

Gyermekkedvezmény

nincs

Kedvezmény kutyaszállításra

nincs

Helybiztosítás, felárak

az ajánlat tartalmazza

Igénybe nem vehető vonatok

---

A SparDay és SparNight jegyárakat az országonkénti, illetve a városonkénti ajánlati oldalakon tekintheti meg. Ezeken az oldalakon arra vonatkozóan is talál információt, hogy ezeknek a jegyeknek az elfogyta esetén – vagy amennyiben rugalmasabb megoldást keres – milyen egyéb kedvező ajánlatokat kínálunk.

Aktuális euróárfolyam

A nemzetközi menetjegyek forintban vagy bármely nemzetközi pénztárunkban – a MÁV-START Zrt. által meghatározott alábbi árfolyamon – euróban is fizethetők. Ha nemzetközi utazásához több információt szeretne kapni, kérjük, hívja a MÁVDIREKT-et a +36 (1) 3 49 49 49-es számon, vagy keresse fel nemzetközi jegykiadó-helyeinket.

A nemzetközi jegyek vásárlásakor alkalmazott árfolyam: 

1 € = 355 Ft