Montenegró

Montenegró

Várja Önt a „fekete hegyek” országa!

Montenegró, más néven Crna Gora, Európa egyik legfiatalabb állama, tengerpartján és hegyeiben azonban évszázadok örökségét hordozza. Az utóbbi időkben mégsem történelmi múltja, hanem az Adria-part délkeleti végének köszönhetően vált kedveltté. Az itteni tengerparti üdülőhelyek varázsukban nem maradnak el horvát társaik mellett, a Kotori-öböl világörökségi rangra is érdemesnek tartott helyszíne pedig felejthetetlen látványt nyújt.

Szerbia Bosznia- Hercegovina Albánia Koszovó Bar Sutomore Podgorica

Kiemelt ajánlataink

Bar
A montenegrói tengerpartra Szerbián keresztül, átszállással van lehetőség eljutni!
Podgorica
A montenegrói fővárosba Szerbián keresztül, átszállással van lehetőség eljutni.
 

Jegytípusok bármely montenegrói úti célra

Kedvezményes standard (NRT) menetjegyek

Bármely magyarországi és bármely montenegrói állomás között megválthatók, Szerbián keresztüli utazás esetén, egy irányba és oda-vissza útra is.

Egyirányú utazás esetén a kedvezmény mértéke a standard (NRT) menetdíjból a magyar, montenegrói és szerb szakaszra egységesen 30%. Oda-vissza utazásokra a kedvezmény mértéke 60%.

Multilaterális kedvezmény

Bármely magyar, montenegrói, bolgár, cseh, lengyel, macedón, román, szerb, szlovák állomás közötti menetjegyek, amelyek az előbbi országokon kívül más országot nem érintő, tetszőleges útvonalú oda-vissza utazásokra válthatók meg. Az oda- és visszaút eltérő országokon keresztül is lehetséges.

A multilaterális kedvezmény keretében valamennyi részes ország vasútja 30%-os kedvezményt biztosít a standard (NRT) menetdíjból.

26 éven aluli fiatalok, valamint legalább 6 főből álló csoportok számára a multilaterális kedvezmény még nagyobb mértékű: előbbiek 40%-os, utóbbiak 50%-os kedvezményben részesülnek a standard (NRT) jegyárból.

Hasznos linkek

Aktuális euróárfolyam

A nemzetközi menetjegyek forintban vagy bármely nemzetközi pénztárunkban – a MÁV-START Zrt. által meghatározott alábbi árfolyamon – euróban is fizethetők. Ha nemzetközi utazásához több információt szeretne kapni, kérjük, hívja a MÁVDIREKT-et a +36 (1) 3 49 49 49-es számon, vagy keresse fel nemzetközi jegykiadó-helyeinket.

A nemzetközi jegyek vásárlásakor alkalmazott árfolyam: 

1 € = 345 Ft