Külföldi Nyelvtanulási Program vonattal

Fiatalok vonatonKülföldi Nyelvtanulási Program? Számos úti cél elérhető kényelmesen, gyorsan vonattal! Segítünk az utazás megszervezésében!

Közvetlen eljutást biztosítunk a MÁV-START Zrt. nemzetközi járataival a német nyelvterületre utazóknak olyan osztrák és német célállomásokra, mint például Bécs, Linz, Salzburg, Berlin, Drezda, München. Amennyiben egyénileg tervezi az utazását a külföldi nyelvtanulási programra kérjük, tájékozódjon a Nemzetközi utazás oldalunkon (amely a linkre kattintva érhető el), ahol a vasúti menetjegyárakra, menetrendekre vonatkozóan országonként talál részleteket.

Nyitottak vagyunk a vonattal történő nemzetközi csoportos utazások megszervezésére, azonban erre csak a rendelkezésre álló kapacitások erejéig van lehetőségünk.

FiatalokA külföldi nyelvtanulási program jelentkezési feltételeiről és egyéb részleteiről kérjük, a www.knyp.hu honlapon érdeklődjön.

Legyen csoportos utazása egy kézben!

A nemzetközi utazások mellett a csoportok vonattal történő belföldi eljuttatását is vállaljuk az ország bármely pontjáról a nemzetközi vonatra történő átszálláshoz. Kérjük, keresse az intézményének cím szerinti illetékes kollégánkat!

Országos szolgáltatás-értékesítői hálózatunk munkatársainak elérhetőségét a linkre kattintva tekintheti meg.

Tájékoztató kedvezményes csoportos menetjegyek árairól

Az utazási távolság és útirány alapján csoportos kedvezmények vehetők igénybe a menetjegyárakban. A tájékozódás érdekében az alábbiakban bemutatunk néhány célállomás esetében csoportos kedvezmény igénybevételével elérhető árakat, azonban fontos kiemelni, hogy a nemzetközi díjszabások összetettsége, és a belfölditől teljesen eltérő felépítése miatt a pontos időpont, viszonylat és csoportösszetétel birtokában ezektől lényegesen eltérő ajánlat is születhet, emiatt minden utazáshoz egyedi ajánlatot adunk.

CÉLORSZÁG

CÉLÁLLOMÁS

(útirány)

JEGY ÁR I.*

nappali vonaton

(az árak 1 főre értendők)

JEGY ÁR II**

éjszakai vonaton

(az árak 1 főre értendők)

Ausztria

Bécs (Hegyeshalom)

55 EUR

-

Graz (Szentgotthárd)

68 EUR

-

Innsbruck (Hegyeshalom)

153 EUR

-

Klagenfurt (Hegyeshalom)

132,2 EUR

-

Linz (Hegyeshalom)

108 EUR

-

Salzburg (Hegyeshalom)

132 EUR

156 EUR

Németország

Berlin

(Csehországon keresztül)

191 EUR

(Interrail Ifjúsági bérlet)

156 EUR

Drezda

(Csehországon keresztül)

152 EUR

170 EUR

Frankfurt

(Ausztrián keresztül)

197 EUR

(Interrail Ifjúsági bérlet)

259 EUR

(Interrail Ifjúsági bérlet)

Hamburg

(Csehországon keresztül)

191 EUR

(Interrail Ifjúsági bérlet)

-

Mannheim

(Ausztrián keresztül)

197 EUR

(Interrail Ifjúsági bérlet)

259 EUR

(Interrail Ifjúsági bérlet)

München

(Ausztrián keresztül)

154 EUR

156 EUR

Stuttgart

(Ausztrián keresztül)

197 EUR

(Interrail Ifjúsági bérlet)

232 EUR

* Az ár tartalmazza a menetdíjat és a helybiztosítás árát is.

** Az ár tartalmazza a menetdíjat és a helybiztosítást fekvőhelyes kocsiban és szükség szerint a csatlakozó vonatra.

Más nyelvterület a cél? Ajánljuk az Interrail bérleteket!

Ha Franciaországba, Nagy-Britanniába vagy Írországba szeretnének utazni, akkor az Ifjúsági Interrail bérletet ajánljuk, melyhez vonattól függően meg kell váltani a helybiztosításokat – ICE, Eurostar, stb. – mely oda – vissza utazás irányára 250 euró.

Repülővel történő utazás esetén is ajánljuk az francia, brit vagy írországi Egyországos Ifjúsági Interrail bérleteket, melyek kedvező áron biztosítják az eljutást a repülőtértől a célvárosba.

A programra jelentkező, vonattal utazó csoportok és egyéni érdeklődők az alábbi e-mail címen tehetik fel kérdéseiket: kulfoldinyelvtanulas [KUKAC] mav-start.hu

Aktuális euróárfolyam

A nemzetközi menetjegyek forintban vagy bármely nemzetközi pénztárunkban – a MÁV-START Zrt. által meghatározott alábbi árfolyamon – euróban is fizethetők. Ha nemzetközi utazásához több információt szeretne kapni, kérjük, hívja a MÁVDIREKT-et a +36 (1) 3 49 49 49-es számon, vagy keresse fel nemzetközi jegykiadó-helyeinket.

A nemzetközi jegyek vásárlásakor alkalmazott árfolyam: 

1 € = 330 Ft