Ajánlataink a húsvéti hosszú hétvégére!

Húsvéti ajánlataink

Nincs még ötlete, hova utazzon a hosszú hétvégére? Válogasson kedvezményes ajánlatainkból, fantasztikus úticéljainkra!Magas-Tátra

Magas-Tátra

A Magas-Tátra, Európa legkisebb magashegyi tájegysége Budapestről egy átszállással érhető el. Tátrai kirándulójegy 36,50 €-ért! Érvényes négy napig vonathoz kötöttség nélkül a Budapest-Miskolc-Kassa-Poprád-Csorba útvonalon oda-vissza utazásra, 2. osztályon. Tudjon meg a Tátrai kirándulójegy ajánlatról többet! 

BécsBécs

Ausztria fővárosa az év minden szakában kényelmesen érhető el a modern, légkondícionált kocsikkal közlekedő railjet és EuroCity vonatokkal, továbbá az esti indulású Kálmán Imre EuroNighttal. Vásároljon akár már 33 €-ért négy napig érvényes kirándulójegyet, és tegyen egy kellemes tavaszi kirándulást Bécsbe!Prága

Prága

A cseh fővárosba napi hat nappali és egy éjszakai vonatot kínálunk, amelyekkel alig 7 órányi kényelmes utazás után Prága belvárosába érkezhet az utazó. Kedvezményes SparDay- és SparNight-menetjegyeinkkel már 19 €-tól eljuthat a cseh fővárosba. Prágai ajánlatainkról tudjon meg többet aloldalunkról. 

-Krakkó

Fedezze fel Krakkó szépségeit, utazzon a kényelmes Metropol Euronight vonattal, és érkezzen kipihenten Lenygelországba! SparNight ajánlatunk fekvőhelyes kocsiban már 35 €-tól elérhető!

Aktuális euró árfolyam

A megadott árak a MÁV-START Zrt. által meghatározott árfolyamon forintban, vagy - bármely nemzetközi pénztárunkban – euróban is fizethetők. Ha nemzetközi utazásához több információt szeretne kapni, kérjük, hívja a MÁVDIREKT-et a +36 (1) 3 49 49 49-es számon, vagy keresse föl nemzetközi jegykiadó helyeinket.

A nemzetközi jegyek vásárlásakor alkalmazott árfolyam:

1 € = 315 Ft