Mentesítő vonat Bécsbe

2012. december 5. szerda, 00.00 / Utolsó módosítás: 2014. augusztus 15. péntek, 19.49

Elővételi jegyvásárlásokkal elfogytak advent második szombatjának reggelére és délelőttjére a Bécsig rendelkezésre álló helyjegyek. További 300 utas bécsi utazását lehetővé téve, mentesítő vonatot indít a MÁV-START december 8-án, szombaton a Budapest Keleti pályaudvar és Bécs Westbahnhof között illetve vissza. A menetidő három és fél óra, a vonat a Keleti pályaudvarról 7:00 órakor, vissza Wien Westbahnhofról 18:00 órakor indul. Az utasoknak Kelenföldön, Tatabányán, Komáromban, Győrben, Mosonmagyaróváron, Hegyeshalomban és Wien Meidlingen lesz még lehetőségük fel- és leszállásra mind Bécs, mind pedig Budapest irányába.

Az utasok számára kedvezőbb a mentesítő vonattal Bécsbe utazni, mert a vonatra a pénztárakban előzetesen, díjmentesen lehet a nemzetközi utazáshoz ülőhelyet foglalni.

A vasúttársaság javasolja tisztelt utasainak, hogy a menetjegyüket és helyjegyüket elővételben váltsák meg az állomások és a menetjegyirodák nemzetközi pénztáraiban, valamint a nemzetközi vasúti jegyértékesítéssel foglalkozó utazási irodák pénztáraiban vagy vegyék igénybe az internetes jegyvásárlási lehetőséget. További információk a www.mav-start.hu oldalon találhatók.

Advent-Bécs 2012

 

MÁV-START Zrt.