Megszűnt a budapesti belvárosi menetjegyiroda

2018. január 17. szerda, 13.02 / Utolsó módosítás: 2018. január 17. szerda, 13.10

Frissítés:

A menetjegyiroda a Nyugati pályaudvarra költözött. Itt érhetők el további információk az ügyintézésről, az irodáról és a nyitva tartásról: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/uj-helyen-budapesti-menetjegyiroda

Előzmény: 

A MÁV-START  technikai okok miatt – a mai naptól véglegesen bezárta a Budapest, József Attila utca 16. szám alatt található menetjegyirodáját. Az iroda egyes szolgáltatásai átmenetileg a Keleti és a Déli pályaudvarra kerültek át.

  • A budapesti szolgáltatásértékesítők személyesen, a Déli pályaudvar nemzetközi pénztárainál érhetők el. A vasúttársaság ide várja azokat, akik csoportos utazásokkal, különvonatokkal kapcsolatos ügyet kívánnak intézni. A zökkenőmentes ügyintézés érdekben javasoljuk, hogy előzetesen telefonon érdeklődjenek a szolgáltatásértékesítőknél.

Utasainknak javasoljuk, hogy jegyváltási szándékukkal keressék fel állomási, illetve partneri jegypénztárainkat, vagy válasszák az e-vonatjegyet, az internetes jegyvásárlást, illetve az állomási jegyértékesítő automatáinkat.

Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!