Kártya meghosszabbítása

A START Klub kártya hosszabbítása

Amennyiben START Klub kártyájának érvényessége hamarosan lejár, három módon hosszabbíthatja meg annak érvénytartamát: interneten, telefonon, vagy ügyfélszolgálati irodáinkban. A START Klub kártya hosszabbításakor ellenőrizze le rendszerünkben lévő adatait, az esetleges adatváltozást módosítsa, vagy írja a megjegyzésbe.

Amennyiben új fényképet szeretne, küldje el a startklub [KUKAC] mav-start.hu e-mail címre.

Kártyát hosszabbítani fél éves vagy egy éves érvénytartammal lehet.

A hosszabbításhoz érvényes e-mail címmel kell rendelkeznie.

Kártyát legkorábban a lejárat előtti 60. napon lehet meghosszabbítani.

A kártya legyártásának és átvételi helyre történő kipostázásának ideje max. 30 nap

A kártya ára annak átvételkor az Ön által megrendeléskor kiválasztott Menetjegyirodában vagy vasúti jegypénztárban fizetendő.

Hosszabbítási kedvezmény! Ha még régi kártyájának lejárata előtt legalább 30 nappal  egy éves érvénytartamú START Klub kártyát rendel a Hosszabbítás funkción keresztül, vagy személyesen ügyfélszolgálati irodáinkban, vagy telefonon a MÁVDIREKT-en keresztül, akkor azt kedvezményes áron vásárolhatja meg!

Az új kártya érvényességének első napja a hosszabbításra kerülő kártya érvényességének utolsó napját követő nap lehet, és ennek a napnak a rendelés elfogadását követő minimum 30. nap és maximum 60. nap közzé kell esnie.

26 év alattiaknak 1 évre: 24.900 Ft helyett csak 19.900 Ft

26 év felettieknek 1 évre: 34.900 Ft helyett csak 29.900 Ft

A féléves kártya ára:

26 év alattiaknak félévre: 14.900 Ft

26 év felettieknek félévre: 19.900 Ft


Kérjük, hosszabbítás előtt vegye figyelembe, hogy az elkészülési idő kb. 3 hét!

Amennyiben már nem áll rendelkezésre 3 hét az elkészülési időig és a régi kártyája időközben lejárna, kérjük  - ha szüksége lenne ez alatt az új kártyára – inkább válassza a pénztárban leadható azonnali megrendelést, a régi kártya lejáratakor. Ez esetben az éves kártyára hosszabbítás 5000 forintos kedvezménye azonban nem vehető igénybe.


A START Klub kártya hosszabbítása

Interneten:

1. regisztrációt követően lépjen be jelszavával a START Klub kártya rendelési felületére,

2. kattintson a Hosszabbítás gombra és adja meg jelenlegi START Klub kártyája 12 jegyű számát (Például: 1234 1234 1234).

3. válassza ki új kártyájának érvénytartamát (6 hónap vagy 12 hónap)

4. adatainak jóváhagyása után igénylését a Megrendelés gombra kattintva véglegesítheti.

Hosszabbításkor automatikusan a jelenlegi kártyája érvényességének lejáratát követő naptól lesz  érvényes az új kártyája.

Telefonon: Hívja fel a MÁVDIREKT-et a +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámon, és válassza az 4 - es menüpont 2-es almenüpontját (START Klub kártya meghosszabbítása)! A hívás megkezdése előtt kérjük, készítse elő meglévő START Klub kártyáját, mert annak sorszámára szükség lesz az ügyintézés folyamán.