Kártya meghosszabbítása

A START Klub kártya hosszabbítása

Amennyiben START Klub kártyájának érvényessége hamarosan lejár, három módon hosszabbíthatja meg annak érvénytartamát: interneten, telefonon, vagy ügyfélszolgálati irodáinkban. A START Klub kártya hosszabbításakor ellenőrizze le rendszerünkben lévő adatait, az esetleges adatváltozást módosítsa, vagy írja a megjegyzésbe.

Amennyiben új fényképet szeretne, küldje el a startklub [KUKAC] mav-start.hu e-mail címre.

Kártyát hosszabbítani fél éves vagy egy éves érvénytartammal lehet.

A hosszabbításhoz érvényes e-mail címmel kell rendelkeznie.

Kártyát legkorábban a lejárat előtti 60. napon lehet meghosszabbítani.

A kártya legyártásának és átvételi helyre történő kipostázásának ideje max. 21 nap. (Ha kártyája hosszabbítását csak a lejárat előtti 1 hétben végzi el, előfordulhat, hogy új kártyáját az érvényesség megkezdését követően tudja átvenni.

A kártya ára annak átvételkor az Ön által megrendeléskor kiválasztott Menetjegyirodában vagy vasúti jegypénztárban fizetendő.

Hosszabbítási kedvezmény! Ha még régi kártyájának lejárata előtt egy éves érvénytartamú START Klub kártyát rendel a Hosszabbítás funkción keresztül, vagy személyesen ügyfélszolgálati irodáinkban, vagy telefonon a MÁVDIREKT-en keresztül, akkor azt kedvezményes áron vásárolhatja meg!

26 év alattiaknak 1 évre: 24.900 Ft helyett csak 19.900 Ft

26 év felettieknek 1 évre: 34.900 Ft helyett csak 29.900 Ft

A féléves kártya ára:

26 év alattiaknak félévre: 14.900 Ft

26 év felettieknek félévre: 19.900 Ft


Kérjük, hosszabbítás előtt vegye figyelembe, hogy az elkészülési idő kb. 3 hét!

Amennyiben már nem áll rendelkezésre 3 hét az elkészülési időig és a régi kártyája időközben lejárna, kérjük  - ha szüksége lenne ez alatt az új kártyára – inkább válassza a pénztárban leadható azonnali megrendelést, a régi kártya lejáratakor. Ez esetben az éves kártyára hosszabbítás 5000 forintos kedvezménye azonban nem vehető igénybe.


A START Klub kártya hosszabbítása

Interneten:

1. regisztrációt követően lépjen be jelszavával a START Klub kártya rendelési felületére,

2. kattintson a Hosszabbítás gombra és adja meg jelenlegi START Klub kártyája 12 jegyű számát (Például: 1234 1234 1234).

3. válassza ki új kártyájának érvénytartamát (6 hónap vagy 12 hónap)

4. adatainak jóváhagyása után igénylését a Megrendelés gombra kattintva véglegesítheti.

Hosszabbításkor automatikusan a jelenlegi kártyája érvényességének lejáratát követő naptól lesz  érvényes az új kártyája.

Telefonon: Hívja fel a MÁVDIREKT-et a +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámon, és válassza az 4 - es menüpont 2-es almenüpontját (START Klub kártya meghosszabbítása)! A hívás megkezdése előtt kérjük, készítse elő meglévő START Klub kártyáját, mert annak sorszámára szükség lesz az ügyintézés folyamán.