Játékszabályzat

2018. december 6. csütörtök, 16.58 / Utolsó módosítás: 2018. december 6. csütörtök, 18.03

Jelen játékszabályzat a MÁV-START Zrt. „MÁV-START nemzetközi utazások” Facebook-oldalán, a https://www.facebook.com/mavstart.nemzetkozi/ webcímen 2018. december 6-án meghirdetett játékra vonatkozik.

A játék időtartama

A játék 2018. december 9. 19:00 órától 2018. december 18. 12:00 óráig tart.

Részvételi feltételek

A játékban részt vehet bármely regisztrált Facebook-felhasználó (a továbbiakban: Játékos), aki a játékban való részvétellel elismeri, hogy jelen játékszabályzatban leírtakat elfogadja.

A játékban a MÁV Zrt., valamint leányvállalatainak munkavállalói nem vehetnek részt.

Nyeremény

A játék nyereménye MÁV-START Ajándékutalvány, a Játékosnak a játékban való részvételhez szükséges menetjegy árával megegyező forint összegben, vagy amennyiben az nem osztható 500-zal, akkor olyan, a menetjegy áránál magasabb összegben, amely először osztható 500-zal.

Az euróban váltott jegyek forint értékét a jegy vásárlásakor érvényes, a MÁV-START Zrt. által meghatározott euró/forint árfolyam alapján számítjuk ki.

Amennyiben a Játékos a vonatot bérletjellegű ajánlattal (pl. Interrail, Eurail) veszi igénybe, a nyeremény összegének megállapítása szempontjából csak a vonatra fizetendő felár mértéke számít, magának a bérletnek, egyéb bérletjellegű ajánlatnak az ára, kiállítási díja nem.

A nyeremény szempontjából szintén nem képezi a menetjegy árának részét a vonaton esetlegesen fizetett jegykiállítási díj vagy pótdíj.

A játék menete

A játékban való részvétel feltétele, hogy a Játékos a következő járatoknak legalább az egyikére érvényes menetjeggyel rendelkezzen, az alább meghatározott viszonylatban:

  • a Budapest-Keleti pályaudvarról 2018. december 9. és 2018. december 16. közötti bármely napon (beleértve a kezdő és a záró napot is) a menetrend szerint 19.30-kor induló EN 476 számú Metropol EuroNight vonat berlini kocsijainak (257, 258, 259 számú kocsik) valamelyikébe, Magyarország–Lengyelország vagy Magyarország–Németország forgalomban;
  • a Berlin-Charlottenburg állomásról 2018. december 10. és 2018. december 16. közötti bármely napon (beleértve a kezdő és a záró napot is) a menetrend szerint 18.22-kor induló NJ 457 számú vonat budapesti kocsijainak (257, 258, 259 számú kocsik) valamelyikébe, Németország–Magyarország vagy Lengyelország–Magyarország forgalomban.

A Játékos a fenti járatok nevezett kocsijainak egyikében, vagy azok előtt a peronon olyan fénykép- vagy videofelvételt készít, amelyen látszódik a kocsi utasterének vagy a kocsiszekrénynek valamely részlete.

A Játékos az elkészített fotót vagy videót a játék időtartama alatt a „MÁV-START nemzetközi utazások” Facebook-oldalán 2018. december 9-én megjelentetett, a játékot hirdető poszt alatt hozzászólásként (kommentben) közzéteszi a következő szöveggel:

Úton a berlini Metropol! #metropol #budapestberlin #berlinbudapest

Képet vagy videót legkésőbb a Budapestről, illetve Berlinből 2018. december 16-án induló vonatról készítve lehet feltölteni.

Egy játékos ugyanazzal a profillal összesen egy fényképpel vagy videóval vehet részt a játékban.

A nyertes kiválasztása

A játékot az nyeri, akinek a „MÁV-START nemzetközi utazások” Facebook-oldalon a játék időtartamán belül közzétett és a kiírásnak megfelelő fényképes vagy videós hozzászólására vonatkozóan a játék végének pillanatában a legtöbb pozitív reakció található. Ez alatt a „tetszik” és az „imádom” reakciógombokkal adott jelöléseket értjük.

Az egyes hozzászólásoknál a játék végének pillanatában található pozitív reakciók számát a MÁV-START Zrt. rögzíti. Holtverseny esetén sorsolással döntünk a nyertes személyéről.

Fenntartjuk a jogot a játék szempontjából irreleváns, a kiírásnak nem megfelelő tartalmaknak a játék közbeni eltávolítására. Irreleváns tartalomnak minősülnek különösen: a kiírásnak megfelelő fényképet vagy videót nem tartalmazó hozzászólások; ha a fotó vagy videó nem a megadott vonatokat vagy nem a megadott kocsik egyikét ábrázolja; a fotó vagy videó a jó ízlést sértő, megbotránkoztató tartalommal bír vagy tartalma ellentmond a „MÁV-START nemzetközi utazások” Facebook-oldal Házirendjében foglaltaknak. Az ilyen tartalmat posztoló Játékos automatikusan kizárja magát a játékból. Szintén kizárja magát a játékos a játékból, ha fényképet vagy videót tartalmazó hozzászólását a játék vége előtt eltávolítja az oldalról.

A Játékost a játék során Facebook felhasználónevével azonosítjuk. A játék időtartamának végén külön posztban nevezzük meg a nyertest, akinek ezt követően Messenger-üzenetben 2 munkanapon belül fel kell vennie a kapcsolatot a „MÁV-START nemzetközi utazások” Facebook-oldal kezelőivel, hogy egyeztesse velük a nyeremény átvételének részleteit. Az üzenetnek külön megkeresés nélkül a Játékostól kell érkeznie az oldal számára, ugyanis üzleti profilról nem lehetséges Messenger-üzenetet küldeni a privát felhasználónak, ameddig nincs tőle beérkező üzenet. Amennyiben a fentiekben leírt kapcsolatfelvétel nem történik meg a 2 munkanapos határidőn belül, akkor a Nyertes a nyereményhez fűződő jogát elveszíti. Ebben az esetben a nyeremény a sorban utána következő Játékosra száll át.

A nyeremény felhasználási feltételei

A Nyertes a nyereményt csak akkor veheti át, ha a kiírásnak megfelelő, érvényes menetjegyét személyesen bemutatja a nyeremény átvételekor. A nyereményt képező MÁV-START Ajándékutalvány többek között, de nem kizárólag, magyarországi belföldi menetjegy, pótjegy, helyjegy, valamint nemzetközi menetjegy és helybiztosítás árának kiegyenlítésére használható fel a MÁV-START Zrt. pénztáraiban történő vásárláskor.

A MÁV-START Ajándékutalvány részletes felhasználási feltételeivel kapcsolatban https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/ajandekutalvanyok-arusitasa-0 honlapon leírtak az irányadók.

A nyeremény átvétele

A nyereményt a Nyertes személyesen veheti át előre egyeztetett helyszínen és időpontban.

A MÁV-START Zrt. a játékkal kapcsolatban személyes adatot nem kezel, a Játékosok és a Nyertes kizárólag a Facebookon használt, nyilvános felhasználónevük és profiljuk alapján kerülnek azonosításra.

Jelen játékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható.