Hosszabb nyitva tartással várja utasait a zalaegerszegi MÁV-START Menetjegyiroda

2012. augusztus 1. szerda, 00.00 / Utolsó módosítás: 2014. augusztus 15. péntek, 20.26

Az utaskiszolgálás színvonalának emelése érdekében 2012. augusztus 1-jétől a zalaegerszegi MÁV-START Menetjegyiroda a munkakezdéshez és végzéshez igazodva reggel korábban, este pedig tovább tart nyitva, továbbá már szombaton is lehetőség lesz a utazástervezésre, elővételi jegyváltásokra.

A Menetjegyiroda nyitva tartása:

Hétfőtől-péntekig: 8:00-18:00-ig

Szombaton: 8:00-13:00-ig

Vasárnap: zárva

(Cím: 8900 Zalaegerszeg, Tüttőssy u. 6/A)

A nyitva tartás változásának tekintetében elsődleges szempont volt az is, hogy az augusztusi időszakban tapasztaltható, nemzetközi célállomásokra irányuló jelentős mértékű utazási igények esetében is segíthesse a MÁV-START Zrt. az utasok jegyváltását, így Zalaegerszeg állomás pénztáraiban elkerülhetővé válik a jegyvásárlásra fordított várakozási idő.

Közvetlen nemzetközi járatok Zalaegerszegről:

Vonat célállomásaIndul ZalaegerszegrőlÉrkezik a célállomásraEgyéb megjegyzés
Hodos (Szlovénia)5:206:09Naponta közlekedik
Hodos (Szlovénia)14:4815:40Naponta közlekedik
Ljubljana (Szlovénia)16:0920:58A Citadella nemzetközi gyorsvonat naponta közlekedik. 2012. július 21-től december 8-ig szombati, vasárnapi és hétfői napokon a vonatot a szlovéniai Kiricevo és Pragersko állomások között vonatpótló busz helyettesíti!
Pula (Horvátország)23:3511:17Az Istria nemzetközi gyorsvonat keddi és pénteki napokon közlekedik, 2012.VI.22-től VIII.27-ig. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy VIII. 5-én, 12-én, 19-én és 26-án a vonat Horvátországból visszaútban pályaépítési munkák miatt kerülő útirányon át közlekedik, Zalaegerszeg állomást nem érinti!

A menetjegyirodában a felsorolt nemzetközi viszonylatokon felül lehetőség van teljes körű belföldi és nemzetközi menetjegyváltásra; vasúti menetrendi információkkal kapcsolatos tájékoztatás kérésére; START Klub kártya rendelésére/ átvételére; kerékpárral, kerekesszékkel történő utazással kapcsolatos információkérésre. A menetjegyek forintban készpénzzel, bankkártyával illetve a nemzetközi menetjegyek árai euróban is fizethetők, akár 60 nappal korábban, elővételben is.

Ezen felül az utasok információkat kaphatnak a belföldi és nemzetközi csoportos utazások lebonyolításával, illetve a különvonatok igénylésével kapcsolatban is szolgáltatásértékesítő kollégáinktól. (Telefonos elérhetőségük ide kattintva található.)

 

MÁV-START Zrt.