HorgászShow! – Utazzon vonaton, féláron!

2013. október 24. csütörtök, 00.00 / Utolsó módosítás: 2014. augusztus 15. péntek, 20.07

A MÁV-START ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a fővárosi Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban 2013. október 25. és 27. között megrendezésre kerülő HorgászShow rendezvényre vonattal utazóknak bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Déli, Budapest-Nyugati és Kelenföld állomásokra.

Immár második alkalommal kerül megrendezésre a PV TV tematikus horgász és vadász csatorna saját kiállítása, a HorgászShow. A rendezvényen különböző kiállításokkal, a legújabb horgászati eszközöket, trükköket, praktikákat bemutató látványos show-kal várják az érdeklődőket.

A kedvezményes utazás legkorábban a rendezvényt megelőző napján, október 24-én, csütörtökön kezdhető meg. A visszautazást legkésőbb a rendezvény zárását követő napon, október 28-án, hétfő éjfélig kell befejezni.

Az ötven százalékos alkalmi menettérti jegy visszautazásra a látogatást igazoló karszalag felmutatása mellett érvényes, melyet a vonaton a jegyvizsgáló kérésére be kell mutatni.

A kedvezményes jegyváltási lehetőségről és a felhasználás feltételeiről részletes tájékoztató a MÁV-START Zrt. honlapján, a www.mav-start.hu oldalon található, illetve a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat a 06 (40) 49 49 49-es telefonszámán is az utasok rendelkezésére áll.

 

MÁV-START Zrt.