Érdemes vonattal érkezni az Utazás kiállításra

2014. február 25. kedd, 00.00 / Utolsó módosítás: 2014. augusztus 15. péntek, 18.54

A MÁV-START Zrt. az Utazás kiállításra utazók kényelmes eljutása érdekében a kiállítás ideje alatt több vonatot megállít Kőbánya felső állomáson valamint ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt is nyújt a rendezvényre vonattal érkezőknek. A kiállítás ideje alatt érdemes felkeresni a MÁV-START megújult standját, ahol a vasúttársaság akciós menetjegyvásárlási lehetőséggel és nyereményjátékkal is vár minden érdeklődőt.

A 37. Utazási kiállítás idén február 27. és március 2. között kerül megrendezésre, amelyen a vasúttársaság képviselői a Hungexpo Budapesti Vásárközpont az „A” pavilon 202/A standján várják a látogatókat. A kiállításra vonattal érkezőknek a rendezvény ideje alatt ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START Zrt. bármely belföldi állomásról a Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati és Budapest-Déli pályaudvarokra, továbbá Kőbánya felső állomásra. A kedvezmény érvényesítéséhez a menettérti jegyet a vasúttársaság standján le kell bélyegeztetni. Az eljutás megkönnyítése érdekében a menetrendben szereplő vonatokon felül a MÁV-START több vonatát is megállítja Kőbánya felső állomáson, a Keleti pályaudvarról pedig óránként három vonat is lehetővé teszi az öt perc alatti eljutást a vásárközpontba.

A vasúttársaság pavilonját felkeresők a kiállítás ideje alatt többek között megismerkedhetnek a MÁV-START aktuálisbelföldi és a nemzetközi vasúti kínálatával, igényelhetnek START Klub kártyát vagy kedvezményes InterRail Globál bérletet, továbbá a helyszínen húsz százalékos kedvezménnyel válthatnak teljes árú belföldi menetjegyeket egy útra, illetve 100 km felett menettérti útra is.

A MÁV-START a kellemes időtöltést mindemellett hazai ismert sztárfellépőkkel és nyereményjátékokkal biztosítja, ugyanakkor utazási kupon akcióval, Ausztriába és Németországba szóló menetjegyek sorsolásával is várja az érdeklődőket.

Az Utazás kiállításhoz kapcsolódó kedvezményekről, a Kőbánya felsőn megállításra kerülő vonatok menetrendjéről, valamint a vasúttársaság standjának programkínálatáról bővebb információ a vasúttársaság honlapján, a www.mav-start.hu oldalon olvasható, illetve a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 (40) 49 49 49-es telefonszámon kérhető.

 

MÁV-START Zrt.