Csajfeszt fesztivál – Utazzon vonattal, fél áron!

2014. május 27. kedd, 00.00 / Utolsó módosítás: 2014. augusztus 15. péntek, 20.32

A MÁV-START Zrt. ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra a 2014. május 29. és június 1-je között megrendezésre kerülő Csajfeszt fesztiválra utazóknak.

 

Budapesten a VIII. kerületi Corvin-negyed ad otthont az első Csajfeszt fesztiválnak. A négy napos, kifejezetten a hölgyeknek szánt rendezvény számos érdekes, különleges programot, koncertekkel, előadásokkal, fórumokkal és játékokkal tarkított valódi fesztiválhangulatot kínál nem csak a divat és a szépségápolás, hanem a lélek, az egészség, a kultúra, vagy akár a gasztronómia iránt érdeklődőknek is.

A rendezvényre készülődő belföldi utasok a MÁV-START bármely jegypénztárában (menetjegyirodákban, vasútállomásokon) megválthatják a kedvezményes, ötven százalékos alkalmi menettérti vasúti jegyeiket. A kedvezmény igénybe vételéhez az utasoknak előzetesen regisztrálniuk kell és a helyszínen le kell bélyegeztetni a menetjegyeket, a vonaton pedig a jegyvizsgáló kérésére meg kell mutatni.

A bélyegzés a rendezvény helyszínén, a Corvin sétányon, a Csajfeszt regisztrációs pultnál május 29. és május 31-e között délelőtt 10:00 óra és 24:00 óra között, június 1-jén pedig 10:00 és 21:00 óra között kérhető.

A kedvezményes árú, alkalmi menettérti jeggyel az utazás legkorábban május 28-án éjfélkor kezdhető meg, a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő napon, június 2-án éjfélig kell befejezni.

Az utasok további információkat a MÁV-START Zrt. honlapján, vagy a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 40 49 49 49-es telefonszámán kérhetnek.

MÁV-START Zrt.