Zónabérlet

Magyarország első, szolgáltatótól független helyközi bérletét vezeti be október elsejétől a MÁV-HÉV és a Volánbusz a dél-pesti agglomerációban. A közös Dunaharaszti zónabérlettel kiszámíthatóbbá, egyszerűbbé, kényelmesebbé és olcsóbbá válik a városban és térségében élők napi ingázása.

Dunaharaszti zónabérlet: 30 napos, bárki számára megváltható bérlet, ami, a MÁV-HÉV Zrt. és a VOLÁNBUSZ Zrt. meghatározott vonalszakaszain,  a VOLÁNBUSZ járatain kizárólag érvényes Budapest-Zónabérletbérlettel használható fel utazásra. A Dunaharaszti zónabérlet ára (értékesítési csatornától függetlenül): 9580 Ft.

Dunaharaszti tanuló-zónabérlet: 30 napos, tanulóbérletre jogosultak számára megváltható bérlet, ami, a MÁV-HÉV Zrt. és a VOLÁNBUSZ Zrt. meghatározott vonalszakaszain, a VOLÁNBUSZ járatain kizárólag érvényes Budapest-bérlettel használható fel utazásra. A Dunaharaszti tanuló-zónabérlet ára (értékesítési csatornától függetlenül): 960 Ft.

A Dunaharaszti Zónabérletet, Dunaharaszti tanuló-zónabérletet a MÁV app „Bérletvásárlás” és a „Térségi és városi jegyek” menüpontjában, elektronikus bérletigazolványhoz kötve és a jegypénztárakban, továbbá a BKK értékesítési pontjain, valamint a Volánbusz Zrt. meghatározott pénztáraiban lehet megvásárolni.

Felhasználási terület a napijegyek érvénytartamán belül (térképes szemléltető ábra a táblázat alatt található)

Szolgáltató

Szakasz

MÁV-HÉV Zrt. közforgalmú vonatain, az alábbi vasútvonal zárójelben megjelölt szakaszán

H6 vonal

(Millenniumtelep – Dunaharaszti külső)

VOLÁNBUSZ Zrt. 

Helyközi forgalomban közlekedő közforgalmú autóbuszain Dunaharaszti települést kiszolgáló valamennyi járaton kizárólag Budapest-bérlettel együtt.

A MÁV-START Zrt. közforgalmú vonatain, az alábbi vasútvonal zárójelben megjelölt szakaszán, 2. kocsiosztályon kizárólag érvényes Budapest-bérlettel együtt

150 (Soroksár – Dunaharaszti alsó)

 

A zónabérlettel kapcsolatos részletes felhasználási feltételek az alábbi PDF dokumentumban olvashatók.

Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon Felhasználási feltételek - Dunaharaszti zónabérlet303.88 KB2022.05.02.