Vonattal az AGROmashEXPO és AgrárgépShowra!

A magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye minden évben az AGROmashEXPO, AgrárgépShow, mely az ágazat pihenő idejében mutatja be a legújabb trendeket, technológiai innovációkat a gazdálkodóknak. A kiállítás 2019-ben január 23-26. között várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet kiállításokkal együtt. 

AGROmashEXPO, AgrárgépShowKözel 350 kiállító, mintegy 40.000 négyzetméteren vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások széles választékát. A Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetségének együttműködésével a magyar piacon dolgozó, nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelenik az AgrárgépShown. A kiállításon megismerhetők az új digitális és elektronikus agáripari trendek, a szakmai partnerek által szervezett színvonalas előadásokon, konferenciákon pedig a legaktuálisabb kérdésekre kaphatnak válaszokat a gazdálkodók.

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2019. január 23-26. között megrendezésre kerülő AGROmashEXPO és AgrárgépShow rendezvényre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső, Kőbánya-Kispest és Kelenföld állomásokra.

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Az 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban 2019. január 22-én 0:00 órától vehető igénybe és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2019. január 27-én 24:00 óráig kell befejezni.

Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a menetjegyet a rendezvény helyszínén a III. fogadócsarnok előtt lévő passzázson a MÁV-START mobilpénztárban lepecsételték.

A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet az ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú menetjegyre egészíti ki menettérti útra és felszámítja a MÁV- START Zrt. Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezetében előírt pótdíjat is.

Bővebb információ a rendezvényről: www.agromashexpo.hu