Vasúti kedvezmények mindenki kedvére – 5, 10, vagy akár 20%!

Jegykiadó automatákAz elektronikus csatornákon értékesített belföldi menetjegyekre többféle kedvezményt is kínálunk utasainknak. Célunk a korszerű értékesítési csatornák népszerűsítése, utasaink kényelmének fokozása, és kedvezményeinkkel a vasúti utazás még vonzóbbá tétele.

Az automatákból vásárolt jegyek öt, az online vásárolt és otthon kinyomtatott vagy mobileszközön bemutatott menetjegyek tíz százalékkal váltak olcsóbbá. Egyes alacsonyabb kihasználtságú járatainkra szóló e-vonatjegyek árát ötödével csökkentettük.

Jegykiadó automata? 5%!

Utasaink öt százalékkal olcsóbban vásárolhatják meg, vagy vehetik át jegyeiket jegykiadó automatából. A díjcsökkenés nemcsak az alaptarifában, hanem az egyéb kedvezményekre, felárakra is érvényesíthető.

E-vonatjegy? 10%!

Az otthon kinyomtatott vagy mobileszközön bemutatott menetjegyek a korábbi három helyett már tíz százalékkal alacsonyabb áron válthatók meg.

E-vonatjegyKorai vagy késői indulás? 20%!

Rugalmasan tudja megválasztani utazási idejét? Vonatozzon kényelmesen kevésbé kihasznált járatainkon, és még spóroljon is menetjegye árából 20%-ot! A menetrendi keresőben @ jellel jelölt vonatokra váltott e-vonatjegyekre 20%-os kedvezményt adunk.

A nagyarányú kedvezménnyel a Budapest–Szombathely / Zalaegerszeg, Budapest–Tapolca, Budapest–BalatonszentgyörgyNagykanizsa / Keszthely, Budapest–Pécs, Budapest–Eger / Sátoraljaújhely, Budapest–Záhony, Budapest–Lőkösháza, Budapest–Szeged, a Budapest–Győr és a Sopron/Szombathely–Nagykanizsa–Pécs viszonylatokon legalább 100 kilométer távolságra közlekedő egyes vonatok utasai élhetnek.

A kedvezmények bérletvásárlásnál nem vehetők igénybe, de a GYSEV szolgáltatásaira is érvényesek.