Rendszeresen vonatozik? Váltson bérletet!

Rendszeres utazásaihoz váltson 30 napos, vagy havibérletet! A havonkénti egyszeri megvásárlással elkerülhető a mindennapos sorban állás, a bérlet viszonylatában, illetve a közbenső állomásokra korlátlan számú utazás válik lehetővé. Valamennyi érvényes bérlettel (ideértve a tanulóbérleteket is) rendelkező utasunk – a bérlet viszonylatán belül – a gyorsvonati pótjegyköteles vonatokat gyorsvonati pótjegy megváltása nélkül veheti igénybe.

A vonaton az utazás idejét is hasznosan töltheti, a Budapest elővárosi forgalmában közlekedő járművek nagy részén elérhető az ingyenes WiFi szolgáltatás.

Szállítsa kerékpárját ingyenesen vonatainkon!

Vásároljon havi, félhavi vagy 30 napos vasúti bérletet és szállítsa kerékpárját ingyenesen vonatainkon ! Az érvényes bérlettel rendelkező utasunk hétvégi napokon díjmentes kerékpárjegy megváltásával utazhat kerékpárjával a bérleten feltüntetett viszonylaton. Az akció visszavonásig érvényes.

A csatlakozó Budapest-bérlet a budapesti végállomásig érvényes. Önmagában a Budapest-bérlettel a kedvezmény a fővároson belüli utazáshoz nem vehető igénybe.

További, a kerékpárszállítással kapcsolatos információt találhat ide kattintva.