Utazzon vonattal, ötvenszázalékos kedvezménnyel a PontyShow-ra!

2018. november 8. csütörtök, 14.26

Budapest, 2018. november 8. A MÁV-START és a GYSEV 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a PontyShow rendezvényre utazóknak bármely belföldi állomásról a Déli, a Keleti és a Nyugati pályaudvarra, illetve Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső, Kelenföld és Zugló állomásokra.

A Pontyshow-t a Hungexpo területén, november 9-től 11-ig rendezik meg; az utazást legkorábban november 8-tól lehet megkezdeni, a visszautazást pedig a rendezvényt követő napon, november 12-én éjfélig kell befejezni. A kedvezmény másodosztályra érvényes, első osztályon utazásnál a teljes árú kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatnál a felárat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha mellette a rendezvényre szóló belépőjegyet is felmutatják. Ennek hiányában az alkalmi menettérti jegyet a vonaton a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki.

A rendezvénnyel kapcsolatban bővebb információ a MÁV-csoport honlapján (https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/utazzon-felaron-kozep-europa-legnagyobb-horgaszkiallitasara-pontyshowra) és a rendezvény weboldalán (www.pontyshow.hu) található.

 

MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Telefon: (06-1) 511-3186  l  E-mail: sajto [KUKAC] mav.hu l www.mavcsoport.hu