Utazzon vonattal az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárra!

OMÉK

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár Magyarország legnagyobb, legrégebbi és nagy tradíciókkal bíró agrárgazdasági rendezvénye, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza, 2019. szeptember 26-29. között kerül megrendezésre ezúttal is a HUNGEXPO Budapesti Vásárváros területén.

Utazási kedvezmény

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt 2019. szeptember 26-29. között megrendezésre kerülő OMÉK 2019. kiállítás és vásárra utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a teljesárú menetjegyek árából Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Kelenföld állomásokra. Az 50%-os alkalmi menettérti kedvezmény igénybevétele oly módon történik, hogy az utas megveszi az 50%-os alkalmi menettérti menetjegyet Budapestre, amit a program helyszínén a MÁV-SRART Mobilpénztárában lepecsételtet, így a vissza útra már nem kell újabb jegyet váltania. A lepecsételt jegy felmutatásával tud hazautazni.

Alkalmi menettérti menetjegy jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, Vonatinfó alkalmazás) nem vásárolható meg!

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban 2019. szeptember 25-én 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb 2019. szeptember 30-án 24:00 óráig be kell fejezni.

Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

Az alkalmi menettérti jegy érvényesítése a rendezvény nyitva tartási idejében 10:00-től 18:00-ig a Hungexpo főbejáratához közel a D pavilon és a 25 sz. épület közötti passzázson lévő Mobilpénztárnál lehetséges. 

A menetjegy visszautazásra érvényesítés nélkül nem érvényes.

Menetjegyek ellenőrzése

A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet az ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú menetjegyre egészíti ki menettérti útra és felszámítja a MÁV- START Zrt. Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezetében előírt pótdíjat is.