Utazzon féláron a Szuperkoncertre!

A Szerencsejáték Zrt. negyedik alkalommal rendezi meg nagyszabású, ingyenes rendezvényét, a Szuperkoncertet, amely idén az Ötöslottó 65. születésnapját is ünnepli.

Szuperkoncert 2022

A grandiózus eseményen idén a hazai zenei élet legfelkapottabb előadói lépnek színpadra. Október 1-jén a Puskás Aréna Szoborparkban a fiatalok elsőszámú kedvence, a Valmar indítja be az estét, majd az MTVA EMA hazai közönségkedvence, a Follow The Flow lép színpadra, a születésnapi rendezvényt pedig Magyarország legsikeresebb énekesnője, Rúzsa Magdi zárja, aki másfél órás, különleges színpadi elemekkel kiegészített show-val készül.

Időpont: 2022. október 1. (szombat)
Helyszín: Budapest, Puskás Aréna Szoborpark (1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.)
Kapunyitás: 16:30
Koncertkezdés: 17:30

A Szerencsejáték Zrt. a helyszínen értékesített szerencsejáték termékek eladásából befolyt összeget 100%-ban az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlja fel hátrányos helyzetű gyermekek megsegítésére. A Segélyszervezet az idén összegyűjtött összegből a gyermekek felzárkózását segítő Kapaszkodó programját támogatja majd, amellyel rászoruló gyermekek ezreinek ad ESÉLYT országszerte, szegénység okozta hátrányaik leküzdésére. A budapesti koncerten helyet kap a maximális felszereltségű SzerencseSziget, valamint 5 karitatív sorsjegyárus, összesen 9 értékesítőpont várja a játékosokat. A több funkciót is betöltő, 100nm-es terület többek között akadálymentes értékesítőpontként is várja az érdeklődőket.

Utazási kedvezmény

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2022. október 1-jén megrendezésre kerülő 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre.

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Az 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban 2022. szeptember 30-án 0:00 órától vehető igénybe és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2022. október 2-án 23:59 óráig kell befejezni.

Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

A menetjegyek ellenőrzése

A kedvezményes alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a Szuperkoncert helyszínén található információs pontoknál lebélyegeztetik.

A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegy visszautazásra érvénytelen. Az utas részére a menetjegy ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú egyúti jegyet (vagy az utast megillető egyéb kedvezményes egyúti jegyet) szolgáltat ki és felszámítja a Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezet 2.\a) pontban előírt pótdíjat is.

A koncertről a szuperkoncert.szerencsejatek.hu oldalon található bővebb információ.