Utazzon féláron Közép-Európa legnagyobb horgászkiállítására, a Pontyshowra!

November második hétvégéjén ismét a Hungexpo-n randevúzik a hazai és nemzetközi horgászvilág apraja-nagyja. A számokról: 14 000 nm területen, közel 130 kiállító részvételével, 400 márkát felvonultatva kerül megrendezésre Közép Európa legnagyobb horgászkiállítása. A látogatók minden belépőjegy mellé három különböző 4 000 - 5 000 Ft értékű ajándék közül választhatnak. Sőt! A belépő egyben tombolaszelvény is, mellyel a napi kétszeri sorsoláson értékes nyereményeket húznak. A három napos rendezvényt egész napos előadások, bemutatók, teszik érdekessé, továbbá hatalmas akciók várják az eseményre látogatókat. Találkozunk november 8-9-10-én a Hungexpo "A" pavilonjában!

Vasúti utazási kedvezmény

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2019. november 8-10. között megrendezésre kerülő „Pontyshow” rendezvényre utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Déli, Budapest-Nyugati, Kőbánya-Kispest, Kelenföld, Zugló, Kőbánya felső állomásra.

A rendezvény helyszíne: Budapest, HUNGEXPO (BNV) A pavilon.

A rendezvényre legkorábban 2019. szeptember 9-től lehet a kedvezményes árú menetjegyet megváltani.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a menetjegy mellé a rendezvényre szóló belépőjegy is felmutatásra kerül.

A rendezvényről további részletek a https://pontyshow.hu/ oldalon találhatók.