Utazzon féláron az Asztalitenisz Európa-bajnokságra, Budapestre!

Asztalitenisz EbA Magyar Asztalitenisz Szövetség 1982 után ismét Európa-bajnokságot rendez 2016. október 18-23. között, a Tüskecsarnokban. Jöjjön el Ön is és nézze meg a legkiemelkedőbb versenyzőket! Keresse fel további információért az ITTF Asztalitenisz Európa-bajnokság honlapját.

A rendezvény helyszíne: Tüskecsarnok, 1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 7.

Utazási kedvezmény

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2016. október 18-23. között megrendezésre kerülő Asztalitenisz Európa-bajnokság rendezvényre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Kőbánya-Kispest, Kelenföld, Ferencváros és Zugló állomásokra.

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, 2016. október 17–én 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2016. október 24-én 24:00 óráig be kell fejezni..

Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a rendezvényre történő belépéskor kapott karszalag is felmutatásra kerül. 

Menetjegyek ellenőrzése

A karszalag felmutatásának elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet az ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú menetjegyre egészíti ki menettérti útra és felszámítja a MÁV- START Zrt. Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezetében előírt pótdíjat is.