Utazzon 50%-os kedvezménnyel a HVG Állásbörzére!

HVG ÁllásbörzeA HVG Állásbörze, hazánk legjelentősebb karriervására 2018 őszén 22. alkalommal kerül megrendezésre Budapesten, 2018. október 3-4. között, a Papp László Budapest Sportarénában. A börzére diákokat, pályakezdőket, tapasztalt szakembereket és vezető pozíciót keresőket egyaránt várnak. A karrier rendezvény kiállítói informatikai, mérnöki, gazdasági, SSC pozíciókat kínálnak, de a tanulni vágyók számos képzés és továbbképzés között is válogathatnak.

Az érdeklődők karrierépítést segítő programokon, előadásokon és személyes tanácsadásokon is részt vehetnek. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

A rendezvényen a MÁV-csoport standján több állásajánlat közül válogathatnak az érdeklődők. A pozíciókra a helyszínen és a www.mavcsoport.hu/karrier oldalon is lehet jelentkezni.

Az ország különböző pontjain kínálunk állásokat számos szakterületen. Munkatársainkra hosszú távon számítunk, szakmai fejlődésüket széleskörű képzési lehetőségekkel támogatjuk. Változatos elemekből álló béren kívüli juttatásokat, utazási kedvezményt, egészségmegőrző programot ajánlunk, teljes munkaidőt, határozatlan idejű munkaszerződést biztosítunk.

MobilpénztárJegyvásárlási lehetőség

A MÁV-START idén második alkalommal biztosít belföldi vasúti jegy- és bérlet vásárlási lehetőséget az állásbörzén mobilpénztárában, mely a Papp László Budapest Sportaréna látogatói bejáratánál kerül elhelyezésre.

Utazási kedvezmény

A MÁV-START Zrt. és a GySEV Zrt. a HVG Állásbörzére utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít szolgáltatási területén, bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati és Budapest-Déli pályaudvarokra vagy Kelenföld, Zugló állomásokra.

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

A kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, 2018. október 2-án 00:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő napon, 2018. október 5-én 24:00 óráig be kell fejezni. A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a rendezvény helyszínén történő bélyegzés után érvényes.

Bélyegzés a Papp László Budapest Sportaréna látogatói bejáratánál elhelyezett mobilpénztárnál lesz, a rendezvény idején október 3-án 10:00 – 19:00 óra, október 4-én 10:00 - 17:00 között.

Bővebb információ a rendezvényről: http://hvgallasborze.hu/