Vonattal a szolnoki RepTárra!

RepTár

December 31-ig 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START és a GYSEV a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum kiállításra utazóknak. A kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető Szolnokra.

A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum 2016. szeptemberi megnyitása óta a hazai és külföldi múzeumlátogatók kedvelt célpontja. Az 1847-ben épült ó-szolnoki vasútállomás helyén, mintegy 60000 négyzetméteren a magyar katonai repüléstörténet relikviáit tekinthetik meg a látogatók az 1900-as évek elejétől a közelmúltig. Vadászrepülőket, harci- és csapatszállító-helikoptereket, csillagmotorokat, hajtóműveket, „mesélő” roncsokat, vitorlázó repülőgépeket fedezhetnek fel az érdeklődők.

Rendezvény helyszíne

RepTár Szolnoki Repülőmúzeum

5000 Szolnok, Indóház út 4-6.

Utazási kedvezmény

Az 50%-os kedvezmény csak és kizárólag 2. osztályú utazásra érvényes. 1. osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatokra a pót- és helyjegyet, illetve a gyorsvonati pótjegyet meg kell váltani. Az alkalmi menettérti jegy érvényesítése a rendezvény helyszínén történik. A menetjegy visszautazásra érvényesítés nélkül nem érvényes.

Bélyegeztetés

A kedvezmény érvényesítéséhez a menettérti jegyet a rendezvény helyszínén le kell bélyegeztetni, a kiállítás pénztárában a belépőjegyváltáskor.

 

Bővebb információért látogasson el a RepTár weboldalára.