Szegedi Ifjúsági Napok - vasúti utazási kupon akció | MÁV-csoport

Szegedi Ifjúsági Napok - vasúti utazási kupon akció

Idén ünnepli 50. születésnapját a Szegedi Ifjúsági Napok, Magyarország legnagyobb hagyományokkal bíró fesztiválja. A Tisza-parti nyárzáró buli külföldi fellépői között van Sean Paul, Jess Glynne, a brit d'n'b meghatározó alakja, Wilkinson, magyarok közül bulizhatnak többek között az Anima Sound System, Majka & Curtis, a Punnany valamint a Wellhello koncertjén is.

A 2018. augusztus 22 – 26. között az  Újszegedi Partfürdőn megrendezett Szegedi Ifjúsági Napok rendezvényre vonattal érkezők, belépőjeggyel rendelkezők részére Utazási kupon akciót biztosítunk a rendezvény ideje alatt.

A SZIN helyszíne: Szeged, Partfürdő

SZIN időpontja: 2018. augusztus 22-25.

A rendezvény helyszínén MÁV-START Információs pont működik.

Nyitvatartás: 2018. augusztus 22-én, 16.00-19.00  augusztus 23-25. között 13.00-19.00,

A MÁV-START Utazási kupon kiadása

Az Utazási kupon kiadása a rendezvény helyszínén, és idején a MÁV-START Információs pontnál valamint Szeged állomás Ügyfélszolgálati irodájában igényelhető 7.00 – 17.00-ig.

Az Utazási kupon kiadásának feltétele:

  • Szeged, Szeged-Rókus és Újszeged célállomásra szóló egy úti vagy menettérti menetjegy, kerékpárjegy, valamint felár bizonylat, illetve Szeged, Szeged-Rókus és Újszeged állomásról szóló egy úti menetjegy, kerékpárjegy, valamint felár bizonylat, amelyek érvénytartamának legalább 1 napja egybeesik a SZIN valamely napjával,
  • az egy úti és menettérti menetjegyen feltüntetett díjszabási távolság 100 km vagy annál nagyobb, (csak MÁV-START távolságot lehet figyelembe venni, az akcióban a GYSEV nem vesz részt)
  • az Utazási kupont igénylő személy rendelkezik érvényes SZIN belépőjeggyel

A 100 km-nél nagyobb távolságra szóló vasúti menetjegy, kerékpárjegy alapján – ha a menetjegy, kerékpárjegy a fenti feltételeknek megfelel – minden megkezdett 100 km-re 1 db 100 Ft értékű Utazási kupont adunk.

A rednezvényről bővebb információt a Szegedi Ifjúsági Napok weboldalán vagy a SZIN Facebook-oldalán olvashat.

Szegedi Ifjúsági Napok