Ötvenszázalékos vasúti kedvezmény a Balatonfenyvesi Kisvasút Napjára

2018. augusztus 29. szerda, 05.44 / Utolsó módosítás: 2018. szeptember 4. kedd, 16.03

Budapest, 2018. augusztus 29. Ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START és a GYSEV a szeptember elsején megrendezésre kerülő Balatonfenyvesi Kisvasút Napjára utazóknak. A kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető a balatonfenyvesi állomásra.

Az utazási kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon érvényes. Első osztályú utazás esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonatokon meg kell váltani a pót- és helyjegyet is. A kedvezményes retúrjeggyel augusztus 31-től lehet utazni, a visszautazást a rendezvényt követő napon, szeptember 2-án éjfélig kell befejezni.

A menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt visszautazás előtt lebélyegeztetik a rendezvény helyszínén, a Balatonfenyvesi Kisvasút műhelyénél szeptember 1-jén 10 és 17 óra között. A bélyegzéshez be kell bemutatni a kisvasúti programra szóló részvételi jegyet.

A rendezvény egyes programjai kizárólag részvételi jegy megváltásával vehetők igénybe, amely elővételben Balatonfenyves állomás személy pénztárában, valamint a rendezvény napján, a helyszínen a MÁV-START mobilpénztárában vásárolható meg.

A rendezvényjáratok menetrendjéről és a programokról részletes ismertető a MÁV-csoport honlapján található: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/balatonfenyvesi-kisvasut

 

MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Telefon: (06-1) 511-3186  l  E-mail: sajto [KUKAC] mav.hu