Összvonalas éves bérlet

A MÁV-START Zrt. szolgáltatási területére névre szóló összvonalas éves bérlet kedvezményes áron vásárolható meg.

A kedvezményes árú bérletet bárki igényelheti 1. és 2. kocsiosztályra írásban az erre rendszeresített igénylőlapon. Az igénylőlap mintája megtalálható a cikk végén vagy átvehető a MÁV-START Zrt. Budapesti Menetjegyirodájában. (V. ker. József Attila u. 16.). Az igénylőlapokat kizárólag személyesen a Budapesti Menetjegyirodában lehet leadni.

Az igénylőlap alapján a bérlet kiszolgáltatása is kizárólag a Budapesti Menetjegyirodában történik (V. ker. József Attila u. 16.). A bérletek ára csak a helyszínen fizethető ki készpénzzel vagy bankkártyával.

A bérletjegy ára:

1. kocsiosztályra: 280.000,- Ft

2. kocsiosztályra: 250.000,- Ft

A bérletjegyen a vasút feltünteti az utas nevét és személyi igazolvány számát.

A bérletjeggyel csak a jogos tulajdonosa utazhat. A bérletjegy csak személyi igazolvánnyal együtt érvényes, más személy részére nem írható át.

A vasút a bérletjegy tulajdonosának névváltozása esetén a névátírást díjtalanul végzi.

Az éves bérletjegy 1 évig, az utas által megjelölt naptól a következő év ugyanolyan napját megelőző napig érvényes. A vasút a bérlet érvényességének első és utolsó napját kéziratilag feltünteti a jegyen.

A bérletjegy a MÁV-START Zrt. belföldi szolgáltatási területén a menetrendben meghirdetett valamennyi vonatán a jegyen feltüntetett kocsiosztályon érvényes. Feláras vonatokon – a gyorsvonati pótjegy kivételével -  IC felár, azaz pót- és helyjegy, pótjegy, helyjegy külön megváltása mellett használható fel. A 2. kocsiosztályra érvényes bérletjegy 1. kocsiosztályon a teljesárú kocsiosztály különbözet megfizetése mellett érvényes.

A GYSEV Zrt. Magyarországi vonalhálózatára, illetve nemzetközi utazás magyarországi vonalszakaszára a bérletjegy nem érvényes.

A bérletjegy ára nem visszatéríthető.

Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF icon Névre szóló összvonalas éves bérletjegy akciós igénylőlap374.96 KB2014.09.03.