Összvonalas éves bérlet

Tájékoztatjuk utasainkat, hogy 2019. január 1-jétől megszűnik a Névre szóló összvonalas bérlet értékesítése. A 2019-es évben érvényes bérletek a lejáratukig továbbra is használhatók. 

Az összvonalas éves bérlet Budapesten, a Nyugati pályaudvaron, a 10-es vágány mellett az I.emelet 25-ös irodában vásárolható meg.

Az összvonalas éves bérletet bárki igényelheti 1. és 2. kocsiosztályra írásban az erre rendszeresített igénylőlapon. Az igénylőlap megtalálható az oldal alján, vagy átvehető Budapesten,a Nyugati pályaudvaron, a 10-es vágány mellett az I.emelet 25-ös irodában, mely egyben a kitöltött igénylőlapok leadási helye is. 

Rendelések leadása és átvétele: H-P: 09:00-17:00

Az igénylőlap alapján a bérlet kiszolgáltatása is kizárólag az előbbiekben jelzett helyen történik. A bérletek ára csak a helyszínen fizethető ki, készpénzzel vagy bankkártyával.

A bérletjegy ára:

1. kocsiosztályra: 280.000,- Ft

2. kocsiosztályra: 250.000,- Ft

A bérletjegyen feltüntetjük az utas nevét és személyi igazolvány számát.

A bérletjeggyel csak a jogos tulajdonosa utazhat. A bérletjegy csak személyi igazolvánnyal együtt érvényes, más személy részére nem írható át.

A vasút a bérletjegy tulajdonosának névváltozása esetén a névátírást díjtalanul végzi.

Az éves bérletjegy 1 évig, az utas által megjelölt naptól a következő év ugyanolyan napját megelőző napig érvényes. A vasút a bérlet érvényességének első és utolsó napját kéziratilag feltünteti a jegyen.

A bérletjegy a MÁV-START Zrt. belföldi szolgáltatási területén a menetrendben meghirdetett valamennyi vonatán a jegyen feltüntetett kocsiosztályon érvényes. Feláras vonatokon – a gyorsvonati pótjegy kivételével -  IC felár, azaz pót- és helyjegy, pótjegy, helyjegy külön megváltása mellett használható fel. A 2. kocsiosztályra érvényes bérletjegy 1. kocsiosztályon a teljesárú kocsiosztály különbözet megfizetése mellett érvényes.

A GYSEV Zrt. Magyarországi vonalhálózatára, illetve nemzetközi utazás magyarországi vonalszakaszára a bérletjegy nem érvényes.

A bérletjegy ára nem visszatéríthető.

Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF icon Névre szóló összvonalas éves bérletjegy igénylőlap1.37 MB2017.11.10.