NKM Kajak-Kenu Világbajnokság

Kajak-Kenu VBA legkiemelkedőbb kajakosoknak és kenusoknak Magyarországon szurkolhatunk a Szegeden megrendezésre kerülő NKM olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon. A sportág ezen rangos eseménye már joggal nevezhető Tokió előszobájának, hiszen ez lesz a 2020-as olimpiai regatta legfontosabb kvalifikációs versenye.

Idén újra a hazai közönség lelkesedése segítheti a magyar válogatott versenyzőit a megújult Nemzeti Kajak-kenu és Evezős Olimpiai Központban, Szegeden. Bővebben a rendezvényről: az NKM Kajak-Kenu vb oldalán.

A rendezvény időpontja: 2019. augusztus 21-25.

Helyszíne: Szeged, Maty-ér.

Kajak-Kenu VBA szervezők Szeged vasútállomásról a VB helyszínére és vissza díjmentes eljutási lehetőséget biztosítanak a kijelölt vonatokhoz. A buszok menetrendjét letöltheti PDF formátumban a linkre kattintva.

Kedvezmény

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2019. augusztus 21-25. között megrendezésre kerülő „NKM Kajak-Kenu Világbajnokság”-ra utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Szeged, Szeged-Rókus és Újszeged állomásra.

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Az 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban 2019. augusztus 20-án 0:00 órától vehető igénybe és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2019. augusztus 26-án 23:59-ig kell befejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha visszaútban a Világbajnokság belépőjegyként használt karszalagot bemutatják.

A belépőjegy karszalag bemutatásának elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet az ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú menetjegyre egészíti ki menettérti útra és felszámítja a MÁV- START Zrt. Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C fejezetében előírt pótdíjat is.

Kajak-Kenu VB