MÁV-START 15. JÁTÉK 2022.

Nyerd meg az egyedi MÁV-START logóval ellátott ajándékcsomagot! Az ajándékcsomag 18 db terméket (2 db kerámia bögre, 2 db KISS plüss, 2 db tornazsák, 2 db nyakpánt, 2 db póló, 2 db kis vonat, 2 db füzet, 2 db napszemüveg, 2 db kék esernyő) tartalmaz, összértéke felbecsülhetetlen, hiszen ezekből a darabokból nem sok készült. Minden terméken a MÁV-START logója látható.

mav_instagram_nagy.png

Mit kell tenned, hogy megnyerd az ajándékok egyikét:

A Pályázat abban az esetben érvényes, ha a Játékos az Instagram profiljában a leírás részben a valós nevét feltünteti, amellyel azonosítja magát.

A Játékban való érvényes részvétel (Pályázat) feltétele valamennyi *-gal jelölt fenti feltétel együttes teljesítése. A Pályázat abban az esetben érvényes, ha az legalább a sorsolás napjáig megfelel a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételeknek.

Sorsolás: 2022. november 30-án 14:00 órakor. Eredményhirdetés Instagram posztban és Instagram story-ban is.

A nyereményjáték nem az Instagram által támogatott és nem az IG által szervezett nyereményjáték. A játékban nem vehetnek részt a MÁV–csoport munkavállalói. A kizárás nem terjed ki a MÁV-csoport munkavállalóinak hozzátartozóira.

Fontos, hogy olvasd el a játék szabályzatát, hogy biztosan részt vehess a játékban!

Adatkezelési tájékoztató a MÁV-START Zrt. által a „MÁV-START 15. JÁTÉK 2022.” játék megszervezésével összefüggésben végzett adatkezelésről itt olvashatsz részletesen.

Sok szerencsét mindenkinek!