Kerékpárszállítás a távolsági viszonylatokon

Ha belföldi kirándulást tervez, nem kell otthon hagynia kerékpárját!

Kerékpárosok a Flirt-ön

BALATON

Az északi és a déli parton valamennyi gyorsvonaton biztosított a kerékpárszállítás, 2-8 db kerékpárhely áll rendelkezésre. Az utazáshoz menetjegyre, gyorsvonati pótjegyre és kerékpárjegyre / kerékpáros túrajegyre van szükség.

TISZA-TÓ

A Tisza-tó környéki regionális vonatok jelentős részén kerékpárszállító szakasszal ellátott vonat közlekedik, melyben egyszerre 2-12 db kerékpár szállítható. Budapestről a Tisza-tó debreceni vagy kál-kápolnai átszállással közelíthető meg. Ezeken a vonatokon korlátozott kerékpárszállítási lehetőség áll rendelkezésre, ezért javasoljuk, hogy kerékpáros utazásukat már 4 fő esetén is jelentsék be munkatársainknál.

A regionális vonatokon utazáshoz menetjegyre és kerékpárjegyre / kerékpáros túrajegyre van szükség. Budapestről gyorsvonati pótjegyet is kell váltani.

FERTŐ TÓ

A Fertő tó kiváló úticél a vízparti üdülésre vágyóknak. A környéket érdemes kerékpárral bebarangolni és megcsodálni egyedülálló növény- és állatvilágát. A tó egy átszállással érhető el  kerékpáros utasaink számára. A Budapestről Győrbe közlekedő személyvonatokról kell Győrben átszállni a Sopronba közlekedő személyvonatokra. Vonatonként 6 db vagy 12 db kerékpár szállítható (a vonat hosszától függően) a korszerű, alacsonypadlós, klimatizált motorvonat többcélú terében. Az utazáshoz menetjegyre és kerékpárjegyre / kerékpáros túrajegyre van szükség.

SZEGED FELÉ

A Dél-Alföld legnagyobb városa sok látnivalót kínál az ide látogatóknak. Biciklijét se hagyja otthon, hiszen a Budapest és Szeged között közlekedő InterCity vonatokon a kerékpárszállító szakasszal ellátott kocsiban 8-12 db kerékpár szállítható, kerékpárjegy és kerékpár helyjegy váltása mellett.

BAKONY

Ha bakonyi túrát tervez, Budapestről Veszprémbe a gyorsvonatok egy részén 6 db kerékpár szállítható a korszerű, alacsonypadlós, klimatizált motorvonatokon. Az utazáshoz menetjegyre, gyorsvonati pótjegyre és kerékpárjegyre van szükség.

KISKUNSÁG

A táj az ember és a természet sok száz éves együttélésének emlékeit őrzi, szépsége minden évszakban elvarázsolja az ide kirándulókat. Ha kerékpárral indul útnak, válassza a Budapest – Kunszentmiklós-Tass – Kelebia vonalon közlekedő vonatainkat, melyek jelentős részén 6 db kerékpár szállítható a korszerű, alacsonypadlós, klimatizált motorvonat többcélú terében. Az utazáshoz menetjegyre, gyorsvonati pótjegyre és kerékpárjegyre van szükség.

DEBRECEN, NYÍREGYHÁZA FELÉ

A Budapestről Cegléden, Szolnokon, Püspökladányon, Debrecenen és Nyíregyházán át Záhonyig közlekedő sebesvonatok egy részén 6 db kerékpár szállítható. A kerékpár akasztó kampók a kocsi előterében találhatóak (kocsinként 2 db). Az utazáshoz menetjegyre, gyorsvonati pótjegyre és kerékpárjegyre van szükség.

DUNÁNTÚLI-DOMBSÁG

Ha lankás dombvidékre, szelídebb lejtőkre vágyik, válassza utazásához a Budapestről Sárbogárdon át Dombóvárra közlekedő személyvonatot, melyen 6 db kerékpár szállítható a korszerű, alacsonypadlós, klimatizált motorvonat többcélú terében. Az utazáshoz menetjegyre és kerékpárjegyre van szükség.

Az információk tájékoztató jellegűek, kérjük tájékozódjon a címlapról elérhető menetrendi keresőből.

Kerékpárszállítás a távolsági viszonylatokon

Nemzetközi kerékpárszállítás

A nemzetközi kerékpáros eljutási lehetőségekről a linkre kattintva tájékozódhat.


Kerékpárszállítás

Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF icon Kerékpárszállítás a távolsági viszonylatokon314.33 KB2018.10.26.