Kerékpárszállítás a távolsági viszonylatokon

Ha belföldi kirándulást tervez, nem kell otthon hagynia kerékpárját!

Kerékpárosok a Flirt-ön

EGER ÉS A BÜKK*

Ha a történelmi emlékeket idéző, kitűnő borai által híressé vált Egerbe vagy a barlangokban bővelkedő, festői Bükk hegységbe kirándulna, válassza az Eger és Hatvan között kétóránként közlekedő vonatainkat, melyeken biztosított a kerékpárszállítás (vonatonként 3 db kerékpárhely). Az utazáshoz menetjegyet és kerékpárjegyet kell váltani.

TISZA-TÓ*

A Tisza-tó környéki regionális vonatok jelentős részén kerékpárszállító szakasszal ellátott vonat közlekedik, melyben egyszerre 2-12 db kerékpár szállítható. Hatvan felől a Tisza-tó füzesabonyi, Budapest felől kál-kápolnai átszállással közelíthető meg. Utóbbi vonalon korlátozott kerékpárszállítási lehetőség áll rendelkezésre, ezért már 4 fő esetén is célszerű az utazás előzetes bejelentése munkatársainknál. A regionális vonatokon utazáshoz menetjegyre és kerékpárjegyre / kerékpáros túrajegyre van szükség.

MÁTRA*

Ha a Mátrába kirándul és kerékpárját is magával vinné, a Vámosgyörk és Gyöngyös között közlekedő regionális vonatokon 12 db kerékpár szállítható. Hatvan irányából a Mátra vámosgyörki átszállással közelíthető meg. A regionális vonatokon utazáshoz menetjegyre és kerékpárjegyre van szükség.

MISKOLC FELÉ, ZEMPLÉNBE*

Ha zempléni kerékpártúrát tervez, válassza a Hatvanból Füzesabonyon, Miskolcon át Sátoraljaújhelyig közlekedő sebesvonatokat, melyek egy részén 3 db kerékpár szállítható. Az utazáshoz  menetjegyre és kerékpárjegyre van szükség.

* A Pécel-Hatvan között végzett pályaátépítési munkák miatt Budapestről kerékpárral nem biztosított az eljutás, a vonatpótló autóbuszokon kerékpárok szállítására nincs lehetőség.

FERTŐ TÓ

A Fertő tó kiváló úticél a vízparti üdülésre vágyóknak. A környéket érdemes kerékpárral bebarangolni és megcsodálni egyedülálló növény- és állatvilágát. A tó egy átszállással érhető el  kerékpáros utasaink számára. A Budapestről Győrbe közlekedő személyvonatokról kell Győrben átszállni a Sopronba közlekedő személyvonatokra. Vonatonként 6 db vagy 12 db kerékpár szállítható (a vonat hosszától függően) a korszerű, alacsonypadlós, klimatizált motorvonat többcélú terében. Az utazáshoz menetjegyre és kerékpárjegyre / kerékpáros túrajegyre van szükség.

BALATON

Az északi és a déli parton valamennyi gyorsvonaton biztosított a kerékpárszállítás, 2-12 db kerékpárhely áll rendelkezésre. Péntek délután, illetve hétvégén egyes vonatokban nagykapacitású kerékpárszállító kocsi is közlekedik a Balatonra. Az utazáshoz menetjegyre, gyorsvonati pótjegyre és kerékpárjegyre / kerékpáros túrajegyre van szükség.

SZEGED FELÉ

A Dél-Alföld legnagyobb városa sok látnivalót kínál az ide látogatóknak. Biciklijét se hagyja otthon, hiszen a Budapest és Szeged között közlekedő InterCity vonatokon a kerékpár szállításra kijelölt kocsikban kocsinként 3 db, vonatonként összesen 12 db kerékpár szállítható, kerékpárjegy és kerékpárhelyjegy váltása mellett.

BAKONY

Ha bakonyi túrát tervez, Budapestről Veszprémbe a gyorsvonatok egy részén 6 db kerékpár szállítható a korszerű, alacsonypadlós, klimatizált motorvonatokon. Az utazáshoz menetjegyre, gyorsvonati pótjegyre és kerékpárjegyre van szükség.

KISKUNSÁG

A táj az ember és a természet sok száz éves együttélésének emlékeit őrzi, szépsége minden évszakban elvarázsolja az ide kirándulókat. Ha kerékpárral indul útnak, válassza a Budapest – Kunszentmiklós-Tass – Kelebia vonalon közlekedő vonatainkat, melyek jelentős részén 6 db kerékpár szállítható a korszerű, alacsonypadlós, klimatizált motorvonat többcélú terében. Az utazáshoz menetjegyre és kerékpárjegyre van szükség.

DEBRECEN, NYÍREGYHÁZA FELÉ

Ha kirándulását, nyaralását Kelet-Magyarországon tervezi, kerékpárját is nyugodtan magával viheti. A Budapestről Cegléden, Szolnokon, Püspökladányon, Debrecenen és Nyíregyházán át Záhonyig közlekedő sebesvonatok egy részén 6 db kerékpár szállítható. A kerékpár akasztó kampók a kocsi előterében találhatóak (kocsinként 2 db). Az utazáshoz menetjegyre, gyorsvonati pótjegyre és kerékpárjegyre van szükség.

DUNÁNTÚLI-DOMBSÁG

Ha lankás dombvidékre, szelídebb lejtőkre vágyik, válassza utazásához a Budapestről Sárbogárdon át Dombóvárra közlekedő személyvonatot, melyen 6 db kerékpár szállítható a korszerű, alacsonypadlós, klimatizált motorvonat többcélú terében. Az utazáshoz menetjegyre és kerékpárjegyre van szükség.

Az információk tájékoztató jellegűek, kérjük tájékozódjon a címlapról elérhető menetrendi keresőből.

Nemzetközi kerékpárszállítás

A nemzetközi kerékpáros eljutási lehetőségekről a linkre kattintva tájékozódhat.


Kerékpárszállítás