Kedvezményes utazási ajánlat az AGROmashEXPO-ra!

AGROmashEXPO

2022. január 26-29. között látogasson ki a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba, és vegyen részt az AGROmashEXPO-n! Idén immár személyesen várják az érdeklődőket, ahol megtekintheti a mezőgazdasági gépeket és a technikai innovációkat, illetve részt vehet színvonalas szakmai programokon.

Utazási kedvezmény

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt 2022. január 26-29. között megrendezésre kerülő AGROmashEXPO-ra utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a teljes árú menetjegyek árából Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Kelenföld állomásokra.  A kedvezmény érvényesítéséhez mindössze annyi a teendője, hogy a megvásárolja 50%-os alkalmi menettérti menetjegyét Budapestre, amit a program helyszínén található mobilpénztárba lepecsételtet. Így a vissza útra már nem kell újabb jegyet váltania.

Alkalmi menettérti menetjegy jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, MÁV alkalmazás) nem vásárolható meg!

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban 2022. január 25-én 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb 2022. január 30-án 23:59 óráig be kell fejezni.

Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani. Az alkalmi menettérti jegy érvényesítése a rendezvény nyitva tartási idejében a III. fogadó előtti passzázson lévő Mobilpénztárnál lehetséges. 

A menetjegy visszautazásra érvényesítés nélkül nem érvényes.

Menetjegyek ellenőrzése

A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet az ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú menetjegyre egészíti ki menettérti útra és felszámítja a MÁV- START Zrt. Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezetében előírt pótdíjat is.

További információkért látogatosson el az AGROmashEXPO hivatalos oldalára.