Kedvezményes utazás az Álmok Álmodói 20 kiállításra

Álmok Álmodói 20

Világra szóló magyar találmányok, több mint 600 innováció, egyedi élmények és szórakoztató tudomány várja a látványos kiállításra utazókat. Kapcsolódjon ki családjával és barátaival az interaktív, élmény alapú kiállításon, ahol akár ki is próbálhatja azokat a találmányokat, amelyek a tudomány jelenbe vezető kanyargós útján igazi mérföldkövek voltak. 

"Az Álmok Álmodói 20 kiállításon olyan tudományos és technikai vívmányokat mutatunk be, amelyek felfedezői, megalkotói között szép számmal találhatók a magyar néphez és kultúrához kötődő tudósok, szakemberek. Kíváncsi felfedezők, akik új földekre léptek, mérnökök, akik megépítették ötleteiket, tudósok, akik az univerzum rejtelmeibe férkőztek. Megmutatták a világnak, amit még csak ők láttak addig, vagy amiről csak ők álmodták még, hogy lehetséges."

Rendezvény helyszíne, elérhetősége:

Millenáris, B csarnok (megközelítés a C épület auláján keresztül)

1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20.

E-mail: info [KUKAC] millenaris.hu

Telefon: (+36) 70 510 8100

Utazási kedvezmény

Álmok Álmodói 2022

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. 2022. február 15-től 2023. január 29-ig megrendezésre kerülő „Álmok Álmodói 20” kiállításra utazó egyéni utasok részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít, Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Budapest-Kelenföld, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Zugló vasútállomásokra.

Feláras vonat igénybe vétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

Az alkalmi menettérti jegy érvényesítése a rendezvény helyszínén történik. A menetjegy visszautazásra érvényesítés nélkül nem érvényes.

A felhasználás feltételei

Álmok Álmodói 2022

Alkalmi menettérti kedvezmény

A kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban a kiállítás megtekintésének napját megelőző nap 00.00 órától kezdhető meg, a visszautazást a kiállítás megtekintését követő nap 23:59 percig be kell fejezni. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

Diákcsoportok utazása

A szervezők diákcsoportokat is várnak a kiállításra. A részletekről a rendezvény hivatalos oldalán tájékozódhat, valamint a közleményünkben.

Bélyegeztetés

Visszautazáshoz mind az alkalmi menettérti jegyet, mind a diákok díjmentes csoportos menetjegyét a rendezvény helyszínén le kell bélyegeztetni a kiállítás helyszínén található Információs pultnál.

Menetjegyek ellenőrzése

A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegy visszautazásra érvénytelen. Az utas részére a menetjegy ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú egyúti jegyet (vagy az utast megillető egyéb kedvezményes egyúti jegyet) szolgáltat ki és felszámítja a Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezet 2.\a) pontban előírt pótdíjat is.

A diákcsoport utazásánál a fogadónyilatkozatot is minden esetben be kell mutatni.

Ha a diákcsoport visszaút alkalmával nem tudja felmutatni a fogadónyilatkozatot és/vagy a lebélyegeztetett díjmentes menetjegyet, akkor az utasok részére a teljesárú, illetve az őket megillető egyéb kedvezmény alapján kell a menetdíjat elszámolni és a Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezet 2.\a) pontban előírt pótdíj is felszámításra kerül.

További információkért látogasson el az Álmok Álmodói 20 hivatalos weboldalára.