A jó eredményt mi is díjazzuk - kitűnő tanulók utazási kedvezménye

Kitűnő tanulóCsatlakozva a Fővárosi Nagycirkusz akciójához, melyben a kitűnő bizonyítványukat jutalmazva a diákok cirkuszi belépőt kapnak, a kitűnő tanulók és kísérőjük számára vasúti utazási kedvezményt is biztosítunk.

A kitűnő tanulók ajándék cirkuszi belépésével kapcsolatos részletek elérhetőek a Fővárosi Nagycirkusz oldalán.

A rendezvény helyszíne: Budapest, Fővárosi Nagycirkusz.

Utazási kedvezmény

A MÁV-START Zrt. és GySEV Zrt. 2018. június 27-től szeptember 9-ig egyszeri 90% mértékű üzletpolitikai menettérti kedvezményt biztosít a KLIK által kiadott kupon felmutatásával egy diák, és egyszeri 50% mértékű alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a diák egy felnőtt kísérője részére. A kedvezményes menetjegy kiindulási állomása bármely belföldi állomás, célállomása csak Budapest-Nyugati; Budapest-Keleti; Budapest-Déli; Zugló; Kőbánya-Kispest és Kelenföld lehet.


A felhasználás feltételei
A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy a kedvezmény a kupont felmutató által meghatározott előadás napját megelőző nap 0:00 órától vehető igénybe és a visszautazást az előadást követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.
Visszautazáskor – mind a diák, mind a kísérője esetében – fel kell mutatni a „V” megjelöléssel kiadott kedvezményes árú menetjegyet, vagy a kedvezményes árú menetjegy mellé a kupon ellenében kapott, a gyermek részére szóló cirkuszi belépőjegyet, vagy a cirkusz által lebélyegzett kupont.
A 90%-os üzletpolitikai kedvezmény alapján kiszolgáltatott kedvezményes árú menetjegy áráról természetes személy és gazdálkodó szervezet részére is kiállítható egyszerűsített készpénzfizetési számla, számla.

Visszatérítés
A „Kitűnő tanulók utazási kedvezménye” alapján kiszolgáltatott kedvezményes árú menetjegy visszatérítése kizárólag az Ügyfélszolgálatnál kérhető.

Menetjegyek ellenőrzése
A cirkuszi belépőjegy, vagy a lebélyegzett kupon, vagy a „V” megjelölésű menetjegy felmutatásának elmulasztása esetén a menetjegy ellenőrzést végző munkavállalónak a 90%-os üzletpolitikai jegyet felmutató diáknak az őt megillető kedvezmény alapján új menetjegyet, míg az alkalmi menettérti kedvezmény alapján kiszolgáltatott jegyet felmutató utas részére az őt megillető egyéb kedvezmény alapján kell új menetjegyet kiszolgáltatnia. Mindkét esetben a MÁV- START Zrt. Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet Belföld C. fejezet 2./a pontjában előírt pótdíjat is fel kell számítani. A fel nem használt eredeti menetjegy visszatérítése a hozzá kiadott igazolás alapján kérhető.