e-Ticket-M

Vásároljon vasúti menetjegyet mobiltelefonja segítségével!

 mobiltelefonról is!A MÁV-START az elektronikus jegyértékesítés területén újabb, az utasok kényelmét szolgáló fejlesztést hajtott végre. A közkedvelt e-Ticket rendszer révén menetjegyét már nem csak az interneten számítógépén keresztül, hanem mobiltelefonja segítségével is megvásárolhatja. Az alábbi oldalon hasznos információk segítjük a mobiltelefonos jegyvásárlását. Kerülje el Ön is a sorbanállást!

 

Gyakran Ismételt Kérdések az e-Tickettel és az e-Ticket-M-el kapcsolatban

Nincs másra szüksége csak egy internetelérésre képes mobiltelefonra és a bankkártyája adataira. Néhány perc alatt megvásárolhatja vasúti menetjegyét, és ezzel egy időben lefoglalhatja ülőhelyét IC szerelvényeinkre, legyen akár egy értekezlet, egyetemi előadás szünetében vagy étteremben.

Az e-Ticket-M rendszerrel a már ismert internetes vasúti menetjegyvásárlási felület mobiltelefonos felületen is elérhetővé vált. Ehhez Önnek csupán annyit kell tennie, hogy mobiltelefonja böngészőjébe beírja a www.eticketm.hu webcímet, és már kezdheti is az e-Ticket rendszernél megszokott jegyvásárlást.

Amennyiben már van regisztrált e-mail címe a MÁV-START e-Ticket rendszeréhez, azt az új rendszerben fel tudja használni, másik e-mail cím regisztrálására nincsen szükség. A fizetés könnyen kezelhető felületen, internetes vásárlásra lehetőséget adó VISA, MasterCard és American Express dombornyomott, valamint a kibocsátótól függően egyes Visa Electron nem dombornyomott kártyákkal vehető igénybe. (Amennyiben eltérő típusú bankkártyával rendelekezik, érdeklődjön számalvezető bankjánál, hogy bankkártyája használható-e internetes vásárláshoz.) A mobiltelefonján vásárolt menetjegyek átvételét továbbra is az állomási kioszkok biztosítják. Ide kattintva lépésről-lépésre bemutatjuk az e-Ticket-M működését!

A bankkártya rendszerben történő fizetés során Önnek csak a vonatjegy árát kell kifizetnie, illetve átutalnia. Kérjük, mobiltelefon előfizetéséhez kapcsolódó adatforgalmi költségek iránt érdeklődjön szolgáltatójánál!

Az e-Ticket és e-Ticket-M rendszer továbbfejlesztése érdekében várjuk javaslataikat, véleményüket az eszrevetel [KUKAC] mav-start.hu címre.